0
Δημοσιεύτηκε 6 Νοέ 2013, 09:26   /   ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
 
 

Aπεργιακό black out σήμερα στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα

απεργιαΑπεργιακό black out σήμερα σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα λόγω της 24ωρης απεργίας που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

 Στην απεργία συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στο δημόσιο τομέα, τις ΔΕΚΟ, τα Ταμεία και την τοπική αυτοδιοίκηση, οι τραπεζοϋπάλληλοι, οι δικαστικοί υπάλληλοι, δάσκαλοι και καθηγητές κ.ά.
Παράλληλα, με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας, οι Προνοιακές Μονάδες και το ΕΚΑΒ, λόγω της συμμετοχής γιατρών και λοιπών εργαζομένων στην κινητοποίηση.
Τη συμμετοχή τους στην απεργία έχουν επίσης ανακοινώσει η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας καθώς και η Ομοσπονδία Τριτέκνων.
Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν όλο το 24ωρο τα τρένα του ΟΣΕ, ο προαστιακός και τα τρόλεϊ, λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων στην κινητοποίηση.
Τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ θα πραγματοποιούν δρομολόγια από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. Κανονικά θα κινηθούν ηλεκτρικός, τραμ και μετρό  (με εξαίρεση το τμήμα Δ. Πλακεντίας – αεροδρόμιο). Επίσης τρίωρη στάση εργασίας από τις 12.00 έως τις 15.00 έχουν εξαγγείλει οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας. Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία στα λιμάνια με την ΠΝΟ να συμμετέχει και αυτή στην απεργία.

fpress.gr


Niki Giannoulidou