0
Δημοσιεύτηκε 7 Ιούλ 2014, 07:21   /   ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
 
 

Επιμελητήριο Φθιώτιδας:Σήμερα η συζήτηση για το θέμα των ανεξόφλητων εισφορών προς τον ΟΑΕΕ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 07/07/2014 ΚΑΙ ΩΡΑ 07.00 μ.μ. ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ.

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΗ ΠΛΕΟΝ ΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΟΦΛΗΤΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ο.Α.Ε.Ε.( ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΚΕΑΟ – ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΣΤΗΝ Δ.Ο.Υ.). ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΑΣ(ΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Ο.Α.Ε.Ε.) ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΔΡΑΣΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.

ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕΣΩ SKYPE O Kos ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΛΩΡΑΣ (ΜΕΛΛΟΣ Δ.Σ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ) ΚΑΙ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΑΕΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ-.Η ΚΙΝΗΣΗ ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ (ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΜΑΝΙΤΑΚΗ -ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΑΕΕ-ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ ΟΑΕΕ).

ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΠΑΡΑΥΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Ο.Α.Ε.Ε. ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΜΑΖΙΚΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ


Niki Giannoulidou