0
Δημοσιεύτηκε 15 Σεπ 2013, 22:53   /   ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
 
 

Βραβεία «Made in Greece»

made_in_greece_Με τα βραβεία «Made in Greece» θα επιβραβεύσει η Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ (ΕΛ.Α.Μ.) επιχειρήσεις που ξεχώρισαν μέσα στη χρονιά. Η απόφαση εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειάς της για την παραγωγική ανασυγκρότηση της εθνικής οικονομίας και την καθιέρωση ενός παραγωγικού αναπτυξιακού μοντέλου με έμφαση στην καινοτομία, στην εξωστρέφεια και στο μάρκετινγκ ποιοτικών προϊόντων ελληνικής παραγωγής.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι η ανάδειξη και επιβράβευση των παραγωγικών επιχειρήσεων, οργανισμών, συνεταιρισμών, ομάδων παραγωγών και προσωπικών προσπαθειών που επιτυγχάνουν εξαιρετικές επιδόσεις και δημιουργούν σημαντική προστιθέμενη αξία στην Ελληνική οικονομία, γι’ αυτό και το motto των βραβείων είναι: Επιβραβεύουμε την Παραγωγή, Αναδεικνύουμε την Ελλάδα.

 Τα βραβεία αυτά απευθύνονται στο σύνολο των επιχειρήσεων και οργανισμών που παράγουν στην Ελλάδα και για τις οποίες η ποιότητα, η καινοτομία, η εξωστρέφεια και η δύναμη των επωνύμων προϊόντων τους πρωτοστατούν στην ανάπτυξη και στην ευημερία τους.

H Οργανωτική Επιτροπή έχει καθορίσει τις κατηγορίες των βραβείων ως εξής:

– Βραβείο Επώνυμου Ελληνικού Προϊόντος

– Βραβείο Καινοτόμου Προϊόντος

– Βραβείο Εξαγωγικής Αριστείας

– Βραβείο Βιομηχανικής Αριστείας

– Βραβείο Αγροτικής Αριστείας

– Βραβείο Τεχνολογικής Αριστείας

– Βραβείο Επιχειρηματικής Αριστείας

 Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις και οργανισμοί μπορούν να καταθέτουν την υποψηφιότητά τους μόνο ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα www.madeingreeceawards.gr με καταλυτική ημερομηνία υποβολής την 30η Σεπτεμβρίου 2013.

 

paseges.gr

 


Niki Giannoulidou