0
Δημοσιεύτηκε 30 Νοέ 2012, 08:53   /   ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
 
 

Βραβείο για Επιχειρήσεις με χρηματοδότηση 500.000 €

Μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2013 θα μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στο ετήσιο πρόγραμμα για το «Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας», που διοργανώνει η Μη Κυβερνητική Οργάνωση “Ελληνική Πρωτοβουλία”.

 

Το Βραβείο για τις επιχειρήσεις προσφέρει την ευκαιρία δωρεάν παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών και χρηματοδότησης έως και €500,000 με σκοπό την υποστήριξη μιας νέας επιχείρησης. Σκοπός αυτού του προγράμματος είναι η δημιουργία ευκαιριών τόσο για έμπειρους όσο και για ανερχόμενους επιχειρηματίες παρέχοντάς τους απαιτούμενους πόρους για την έναρξη της επιχειρηματικής τους ιδέας: χρηματοδότηση, διοικητική και τεχνική υποστήριξη και την ανάθεση ενός μέντορα.

Το Βραβείο Ελληνικής Επιχειρηματικότητας χρηματοδοτείται και διαχειρίζεται από τον Όμιλο Libra για λογαριασμό της Ελληνικής Πρωτοβουλίας (Ηellenic Initiative), ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού με σκοπό την ενθάρρυνση της επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων στην Ελλάδα. Η δέσμευση του ομίλου Libra αλλά και της Ελληνικής Πρωτοβουλίας (Ηellenic Initiative) για αυτό το βραβείο υπολογίζεται άνω των 5 εκατομμυρίων ευρώ.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

Η αίτηση για το βραβείο για τις επιχειρήσεις δεν θα μπορούσε να είναι πιο απλή: όλα γίνονται on-line μέσω του παρόντος δικτυακού τόπου, το μόνο που χρειάζεται είναι να εγγραφείτε εδώ και, στη συνέχεια, μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα της προσωπικής σας αίτησης όσες φορές θέλετε, προσθέτοντας περισσότερες πληροφορίες και βελτιώνοντας την αίτησή σας μέχρι να είστε έτοιμοι να υποβάλετε τη συμμετοχή σας. Κάθε συμμετέχων πρέπει να υποβάλλει τις νέες επιχειρηματικές προτάσεις του με την ίδια μορφή και με αυστηρή χρήση ενός μέγιστου αριθμού λέξεων. Η εφαρμογή φιλοξενεί ένα περιορισμένο αριθμό συνημμένων υποστηρικτικών εγγράφων (φωτογραφίες, διαγράμματα, λογιστικά φύλλα κλπ). Η διαδικτυακή περιοχή που θα φιλοξενεί την αίτησή σας είναι ασφαλής και οι λεπτομέρειες του επιχειρηματικού σας σχεδίου δεν θα μοιραστούν σε κανένα τρίτο πρόσωπο. Ακόμα κι αν φτάσετε στον τελικό κατάλογο των φιναλίστ, κανένα στοιχείο της επιχειρηματικής σας ιδέας δεν θα δημοσιευθεί χωρίς την προηγούμενη συγκατάθεσή σας. Για όλους τους Όρους και τις Προϋποθέσεις του βραβείου κάντε κλικ εδώ.

πηγή http://www.dikaiologitika.gr/

 


Niki Giannoulidou