Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024
Μυρμιδόνες Στυλίδας • Αθλητικός Σύλλογος MMA
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών

Γερμανικές Επιχειρήσεις θα αναθέτουν εργασία σε Ελληνικές

Γερμανοί επιχειρηματίες, που αδυνατούν να παραδώσουν έγκαιρα στους πελάτες τους διάφορα προϊόντα λόγω φόρτου εργασίας, θα αναζητούν μέσω διαδικτύου Έλληνες συναδέλφους τους και θα αναθέτουν σ’ αυτούς τις παραγγελίες, με στόχο τη διατήρηση θέσεων εργασίας στην Ελλάδα και την αντιμετώπιση της μετανάστευσης.

Η εκτέλεση παραγγελιών, αλλά και παροχής υπηρεσιών για λογαριασμό γερμανικών επιχειρήσεων, θα πραγματοποιείται μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας, η οποία τέθηκε από σήμερα σε λειτουργία, στην ιστοσελίδα www.pro-Greece.com. Την πρωτοβουλία αυτή, με τίτλο: «Παραγωγή στην Ελλάδα – Παροχή Υπηρεσιών από την Ελλάδα», πήραν το Γενικό Προξενείο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη, τα επιμελητήρια Ελληνογερµανικό Εµπορικό και Βιοµηχανικό Επιµελητήριο, Βιοµηχανικό και Εµπορικό Επιµελητήριο Θεσσαλονίκης, o Σύλλογος Βιοµηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) ο Σύλλογος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), ο Σύλλογος Ελλήνων Μεταναστών και Οµογενών από τη Γερµανία, η Ένωση Νέων Επιχειρηµατιών Θεσσαλονίκης καθώς και η εταιρία Mediascape LTD, η οποία ανέλαβε την κατασκευή της διαδικτυακής πλατφόρμας.

Η επίσημη έναρξη της ελληνογερμανικής διαδικτυακής επιχειρηματικής πρωτοβουλίας πραγματοποιήθηκε προχθές στις εγκαταστάσεις εταιρίας παραγωγής συνθετικών κουφωμάτων, στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, παρουσία του κοινοβουλευτικού υφυπουργού του Οµοσπονδιακού υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Χανς-Γιόαχιμ Φούχτελ, καθώς και επίσης και εκπροσώπων των παραπάνω φορέων.

«Μέσω της πλατφόρμας μια γερμανική επιχείρηση θα αναθέτει εργασία σε μια ελληνική και απ’ αυτή τη συνεργασία το κέρδος θα είναι αμοιβαίο. Δηλαδή, ο Γερμανός επιχειρηματίας θα ανταποκρίνεται έγκαιρα στις πιεστικές παραγγελίες, ενώ στην Ελλάδα θα διατηρούνται και θα δημιουργούνται νέες θέσεις εργασίας. Αυτή η συνεργασία θα μπορούσε να προσλάβει μορφή χιονοστιβάδας και να επεκταθεί σε πολλούς επιχειρηματικούς τομείς», είπε στην ομιλία του, μεταξύ άλλων, ο κ. Φούχτελ.

πηγη:ΑΠΕ

- Διαφήμιση -
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

Πρόγραμμα Ενίσχυσης Μικρών Επιχειρήσεων & Συνεταιρισμών 2024

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, διενεργεί για δέκατη συνεχή χρονιά Πρόγραμμα Ενίσχυσης μικρών και πολύ...
- Διαφήμιση -
Stylida FM • Ραδιοφωνικός Σταθμός

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -