0
Δημοσιεύτηκε 23 Ιούλ 2013, 01:11   /   ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
 
 

Η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Ανατ.Στερεάς Ελλάδας για τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΝΑΤ. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΟΘΩΝΟΣ 3 – 35100 ΛΑΜΙΑ ΤΗΛ/ΝΟ & ΦΑΞ: 2231052934,email: oesase@otenet.gr

 

Λαμία 19-07-2013                               Αριθ.Πρωτ.: 315

 

                              ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Καταθέσαμε  προτάσεις τεκμηριωμένες , θεωρήσαμε ότι με το διάλογο θα βρούμε λύση, αναπτύξαμε επιχειρήματα, μελέτες, στοιχεία, θεωρήσαμε ότι για τη δουλειά μας μπορούμε να έχουμε άποψη.

          Και αφού εμείς δεν ξέρουμε , σας δίνετε η ευκαιρία να σώσετε άλλη μια φορά την Ελλάδα και μαζί της και μας διαλύοντάς μας.

          Για το καλό μας λοιπόν θα ανοίγουμε 52 Κυριακές κατ΄ επέκταση 365 ημέρες το χρόνο και βάση ωραρίου 08.00π.μ. – 21.00μ.μ., ήτοι 13  ώρες την ημέρα και 91 ώρες εβδομαδιαίως.

          Οικογένεια :                   Μπορεί να τα καταφέρει και μόνη της.

          Κοινωνικές επαφές:       Είμαστε τώρα για έξοδα; « Κρίση έχουμε »

          Ξεκούραση:    Τονωτικά χάπια στην αρχή,  και ύστερα αφού θα έχουμε κλείσει τα μαγαζιά μας άφθονος χρόνος για ξεκούραση.

          Τι προηγούμενες ημέρες βγάλαμε ψεύτες και χαλάσαμε την διάθεση συναδέλφων μας, που μας λέγανε ότι αυτά γίνονται για να ανακατανεμηθεί  ο ήδη κατακερματισμένος « τζίρος  μας » προς όφελος Καναλαρχών, Τραπεζιτών, Χορηγών, Διαπλεκόμενων που δραστηριοποιούνται και εμπορικά λέγοντάς τους, ότι αυτά δεν γίνονται στην Ελλάδα μας και μόνο που το σκέφτηκαν θα πρέπει να ντρέπονται.

          Πριν λοιπόν ψηφίσετε και αυτό, σκεφτείτε ότι και ο «  κόμπος έχει  χτένι », η υπομονή  όρια και ότι ο απελπισμένος και κατεστραμμένος  οικονομικά δεν έχει τίποτα να χάσει.

          Ο Θεός να βάλει το χέρι του και να μας σώσει όλους και εμάς και εσάς αν και αυτός δεν νομίζουμε να ασχοληθεί , άλλωστε τα βάλατε και μαζί του πειράζοντας την ημέρα του.

Το Δ. Σ.


Niki Giannoulidou