Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών
Μυρμιδόνες Στυλίδας • Αθλητικός Σύλλογος MMA

ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ “ΦΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΣΟΥ”

Λήγουν στις 3 Σεπτέμβρη οι δηλώσεις συμμετοχής για το Ignite Athens.
Δήλωσε τη συμμετοχή σου  στο http://ignite.inceptive.gr/be-a-speaker και μοιράσου με όλους την πιο περίεργη, την πιο πρωτοποριακή, την πιο καινοτόμα ιδέα, που έχεις.
Στείλε την ιδέα σου τώρα!

Μια κριτική επιτροπή θα επιλέξει τις 20 καλύτερες ιδέες, που θα παρουσιαστούν στο πρώτο Ignite Athens. Η επιτροπή θα αποτελείται από προσωπικότητες από τον ελληνικό και διεθνή ακαδημαϊκό και επιχειρηματικό χώρο, καθώς και από το χώρο της καινοτομίας. Η κάθε πρόταση θα εξεταστεί με βασικά κριτήρια όπως: την πρωτοτυπία, τη δυναμική, την πληρότητα της ιδέας.
Οι ομιλητές θα παρουσιάσουν το πάθος τους, θα «ρίξουν» τις ιδέες τους, θα μοιραστούν τις επιτυχίες τους και θα αποτελέσουν μέλη ενός δικτύου από Venture Capitalists, τεχνολόγους, επενδυτές, πιθανούς συνεργάτες, φίλους, geeks, καινοτόμους και ηγέτες, τόσο από την Ελλάδα αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο.
Εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής – Ψηφιακή ατζέντα για την Ευρώπη, εκπρόσωποι της ελληνικής κυβέρνησης, καινοτόμοι ηγέτες από όλο τον κόσμο θα είναι στο Ignite Athens.
Τοπικός και διεθνής Τύπος, Διεθνή και Εθνικά VCs, επενδυτές, ενδεχόμενοι εταίροι, χρηματοδότες, Διευθύνοντες Σύμβουλοι, Geeks από όλο τον κόσμο, που άλλαξαν την καθημερινότητα της ζωής μας, οι πιο δημιουργικοί και καινοτόμοι άνθρωποι κάτω από μία στέγη…
Πρωτοπόροι και διαμορφωτές τάσεων, ηγέτες του σήμερα και του μέλλοντος και εσείς, δηλαδή… τα πιο λαμπρά μυαλά στο πλανήτη!
Στο IgniteAthens, το ακροατήριο, δεν είναι αμέτοχο, αλλά έχει βασικό ρόλο.
Μαζί με μια κριτική επιτροπή, θα επιλέξει τη πιο βιώσιμη ιδέα.
Ο νικητής του Ignite Athens θα έχει μοναδική ευκαιρία: θα βρεθεί στις ΗΠΑ για μια ολόκληρη εβδομάδα, θα συμμετάσχει στο Global Ignite Week, και θα «σκορπίσει» την ιδέα του σε ένα ευρύτερο κοινό, μπροστά στους μεγαλύτερες ηγέτες και καινοτόμους του πλανήτη.

Μην κινείσαι στο “ίσως”, γίνε ένας Igniter, πάρε ρίσκα και ίσως μπορείς να συναντηθείς με κάποιον από το Facebook, τη Google, το Earlybirds, ακόμη και το LinkedInή το Foursquare. Ίσως ακούσεις τα 5 λεπτά από την Ψηφιακή ατζέντα για την Ευρώπη, ή από το ICT Women Council, ή ακόμη και από startupers οι οποίοι ξεκίνησαν όπως εσύ… από την αρχή.
Και ξέρεις κάτι; Ίσως μιλήσουν για την ιδέα σου και πιθανώς τους αρέσει!
Τι θα γίνει τελικά στις 20 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα;
Το Ignite Athens θα πραγματοποιηθεί στις 20 Σεπτεμβρίου, και θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις, οι οποίες θα έχουν επιλεγεί τόσο από την Επιτροπή Καινοτομίας του Ignite, όσο και από τους ίδιους τους οργανωτές.
Πρωϊνή συνεδρία: επιτυχημένοι startupers, επιχειρηματίες, καινοτόμοι, αλληλεπιδρούν με το ακροατήριο, έχοντας στη διάθεσή τους 5’ ο καθένας.
Απογευματινή συνεδρία: Στην καρδιά της εκδήλωσης 20 παρουσιάζοντες θα μοιραστούν και θα “ρίξουν” τις ιδέες τους στο ακροατήριο, μέσα σε 5 λεπτά. Δεν θα υπάρχει πάνελ, ο ομιλητής μόνος του στη σκηνή σε απόλυτη εναρμόνιση με το ακροατήριο. Δεν υπάρχει μυστικό επιτυχίας για το Ignite Show.
Το Ignite Athens Show είναι εμπειρία και ως τέτοια διεγείρει και άλλες αισθήσεις όπως της ακοής και της γεύσης, το οποίο οδηγεί κοινό και ομιλητές, σε μια μοναδική“ένωση”. Η εκδήλωση συνήθως συνοδεύεται από μια “αυτοσχέδια” μουσική παράσταση από έναν τοπικό καλλιτέχνη και ολοκληρώνεται με μια γευσιγνωσία κρασιών, όπου με χαλαρή διάθεση θα κλείσει, το πρώτο Ignite στην Ελλάδα.
Γύρω, εντός και έξω από τις εγκαταστάσεις στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών θα έχετε την πλήρη αίσθηση του περιβάλλοντος Google I/O, startupers, επιχειρηματιών, καινοτόμων, προγραμματιστών, οι οποίοι και θα προβάλλουν τα επιτεύγματά τους, και θα απεικονίσουν προϊόντα και εξελίξεις στη δουλειά τους, στο «Ignite Sandbox”! Μια hi-tech βουτιά στις πιο πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις, καινοτομία και εφαρμογές συγκεντρωμένες για πρώτη φορά κάτω από τη στέγη Γραμμάτων & Τεχνών!
Live streaming της εκδήλωσης θα υπάρχει έξω από το χώρο διεξαγωγής της, επιτοίχιες τηλεοράσεις, με κυρίαρχο σύνθημα την αλληλεπίδραση και διαδραστικότητα! Εντός, geek maniacsθα επικοινωνούν με το κοινό έξω από την αίθουσα, μοιράζοντας μαζί τους την εντός εμπειρία, ζητώντας παράλληλα από τους ομιλητές και συμμετέχοντες απαντήσεις σε ερωτήματα και τις όποιες σκέψεις έχουν να θέσουν οι επισκέπτες της ημέρας Ignite.

- Διαφήμιση -
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

Διακοπή νερού την Τετάρτη 19/6 στη Στυλίδα

Σας ενημερώνουμε ότι αύριο, Τετάρτη 19/06/2024, λόγω εργασιών αποκατάστασης βλάβης σε κεντρικό αγωγό ύδρευσης επί της οδού Φίλωνος, στην Στυλίδα, θα...
- Διαφήμιση -
Stylida FM • Ραδιοφωνικός Σταθμός

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -