Τρίτη, 30 Μαΐου, 2023
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών

Προκήρυξη διαγωνισμού κατάταξης 45 Δοκίμων Σημαιοφόρων στο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΔΟΚΙΜΟΙ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΙ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ-  ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ

ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ 45 ΔΟΚΙΜΩΝ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΩΝ (ΑΝΔΡΩΝ-

             ΓΥΝΑΙΚΩΝ)  ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗ

Σας  γνωρίζουμε ότι στην ιστοσελίδα  του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής  «www.hcg.gr», στο πρόγραμμα Διαύγεια (http://diavgeia.gov.gr) με ΑΔΑ: ΒΝΔΞΟΠ-ΣΔΘ και στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (φεκ 10, τεύχος προκηρύξεων ΑΣΕΠ) αναρτήθηκε προκήρυξη διαγωνισμού κατάταξης 45 Δοκίμων Σημαιοφόρων (ανδρών- γυναικών) στο Λιμενικό Σώμα- Ελληνική Ακτοφυλακή, στην οποία περιλαμβάνονται οι προϋποθέσεις και η διαδικασία συμμετοχής των υποψηφίων στο διαγωνισμό.  Η προκήρυξη αφορά πτυχιούχους διαφόρων σχολών Α.Ε.Ι και Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού, γεννηθέντες από 01-01-1987 και μετά,  οι οποίοι αφού υποβληθούν σε υψομέτρηση, ιατρικές εξετάσεις, αθλητικές και ψυχοτεχνικές δοκιμασίες, υποβάλλονται σε γραπτές εξετάσεις.

Η κατάθεση των δικαιολογητικών θα γίνεται αυτοπροσώπως , είτε με  εξουσιοδοτημένο άτομο, είτε ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 08.00 έως 14.00 από 27-06-2014 έως και 01-08-2014 στη Σχολή Λιμενοφυλάκων στον Πειραιά (τέρμα Οικονόμου και Ξανθοπουλίδου, Χατζηκυριάκειο, ΤΚ 18510, Πειραιάς).

Στυλίδα 23 Ιουνίου  2014

Ο Λιμενάρχης

Πλωτάρχης  Λ.Σ. ΛΙΑΚΟΣ Κυριάκος

- Διαφήμιση -
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

- Διαφήμιση -
Αφοί Τσιμπούρη • Υδραυλικά

Τελευταία Νέα

Σήμα κινδύνου από τον ΠΟΥ – Έρχεται νέα θανατηφόρα πανδημία

Σήμα κινδύνου κρούει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για την εμφάνιση νέας θανατηφόρας πανδημίας, ο οποίος σε συνέδριο στη Γενεύει...
- Διαφήμιση -
Stylida FM • Ραδιοφωνικός Σταθμός

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -