0
Δημοσιεύτηκε 16 Οκτ 2012, 11:35   /   ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
 
 

ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ


Το Κέντρο Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Κίνα(EUSME Centre) προσφέρει δωρεάν υποστήριξη και πρακτικές πληροφορίες – συμβουλές σε ευρωπαϊκές Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις που επιθυμούν να εισέλθουν στην κινεζική αγορά και να προωθήσουν τα προϊόντατους στην Κίνα.

Μέσω της παροχής πληροφοριών, εμπιστευτικών συμβουλών, δικτύωσης και εκπαίδευσης, στηρίζονται οι Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις στα πρώτα τους βήματα προκειμένου να καθιερωθούν και να αναπτύξουν εμπορική δραστηριότητα στην αγορά της Κίνας.

Tο Κέντρο αυτό λειτουργεί ως πλατφόρμα διευκόλυνσης του συντονισμού μεταξύ των Κρατών Μελών και των Ευρωπαϊκών Δημόσιων και Ιδιωτικών φορέων παροχής υπηρεσιών για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις.

Για οποιοδήποτε ερώτημα έχετε σχετικά με το επιχειρείν στην Κίνα, μπορείτε να απευθύνεστε απευθείας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.eusmecentre.org.cn όπου εξειδικευμένο προσωπικό παρέχει δωρεάν εμπιστευτικές συμβουλευτικές υπηρεσίες, καθώς επίσης σημαντικό υλικό όπως μελέτες, εκθέσεις αγοράς, κ.λπ.


Στοιχεία επικοινωνίας:

EU SME Centre
Room 910, Sunflower Tower
No. 37 Maizidian West Street
Chaoyang District 100125
Beijing, P.R.C.
T: +86 10 85275300 / F: +86 10 85275093
e-mail: enquiries@eusmecentre.org.cnNiki Giannoulidou