0
Δημοσιεύτηκε 30 Δεκ 2012, 08:00   /   ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
 
 

Ανοιχτά τα μαγαζιά της Λαμίας την Κυριακή

4026b2ca97fbd8240d4cb088756166f7_SΤελικά μάλλον θα είναι ανοιχτά όλα τα μαγαζιά της Λαμίας ειδικά στην περιοχή του εμπορικού κέντρου μετά από απαίτηση του 50% και πλέον των καταστηματαρχών.
Όπως ανέφερε στο κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας Γιάννης Βλαχογιάννης ο Σύλλογος πήρε κατά πλειοψηφία μια απόφαση να μείνουν κλειστά τα καταστήματα την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου γιατί με την κυβερνητική απόφαση ανοίγει η κερκόπορτα κατάργησης ουσιαστικά της αργίας της Κυριακής προς χάρη των μεγάλων καταστημάτων ,πολυκαταστημάτων και αλυσίδων.
Όμως η απόφαση , τόνισε ο κ. Βλαχογιάννης είναι προαιρετικά εφαρμόσιμη , άρα όποιος έμπορος επιθυμεί μπορεί να ανοίξει το κατάστημα του χωρίς κανένα πρόβλημα.
Από την πλευρά των εμπόρων που έχουν αντίθετη άποψη ο κ. Παναγιώτης Στασινός με παρέμβαση του στο κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 επισήμανε ότι «αν κλείσουν τα μικρά καταστήματα και παραμένουν ανοιχτά τα μεγάλα όπως Πολιτικός, Μπέρσκα ,Ζάρα και όλα τα περιφερειακά πολυκαταστήματα τι νόημα έχει να μείνουμε εμείς κλειστά».
Κατά τον κ. Στασινό αν μείνουν κλειστά τα καταστήματα της Λαμίας πολλοί καταναλωτές θα στραφούν σε αγορές γειτονικών Νομών όπως της Λάρισας, του Βόλου ή και της Αθήνας όπου όλα θα είναι ανοιχτά!
Έτσι το πιο πιθανό είναι να μείνουν ανοιχτά και την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου τα μαγαζιά της Λαμίας!
πηγή lamiafm1.gr

Niki Giannoulidou