Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
Μυρμιδόνες Στυλίδας • Αθλητικός Σύλλογος MMA
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕΙΩΣΕΤΕ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ

Μέσ’ την κρίση οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας προτιμούν να κάνουν προσφορές για να συγκρατήσουν την πελατεία τους. Τις προσφορές αυτές μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε κερδίζοντας ακόμη και 200 ευρώ τον χρόνο. Δείτε τις πέντε κινήσεις, τα οφέλη αλλά και τις κακοτοπιές.

• Όταν έρθει η ώρα για την ανανέωση του συμβολαίου, ζητήστε μείωση του παγίου αντί για επιδότηση αντικατάστασης της συσκευής. Ο μηνιαίος λογαριασμός σας μπορεί να μειωθεί κατά τουλάχιστον πέντε ευρώ τον μήνα. Τέτοιου είδους προσφορές κάνουν και οι τρεις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας. Προσοχή όμως: αν η συσκευή σας είτε έτοιμη να σας εγκαταλείψει, θα υποχρεωθείτε να αγοράσετε καινούργια και το όφελος από τη μείωση του παγίου θα εξανεμιστεί.
• Επιλέξτε τη δυνατότητα να πληρώσετε τον λογαριασμό μέσω της πιστωτικής σας κάρτας. Οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας έχουν ξεκινήσει συνεργασία με τράπεζες και κάνουν προσφορές. Για παράδειγμα, η Cosmote προσφέρει 50 ευρώ (τα οποία μπορούν να εξαργυρωθούν είτε για την απόκτηση συσκευής είτε για την μείωση του παγίου) εφόσον αποφασίσετε να πληρώνετε τον λογαρασμό κινητής τηλεφωνίας μέσω πιστωτικής κάρτας της Eurobank. Προσοχή: επιλέγοντας την πληρωμή μέσω πιστωτικής δεν θα έχετε τη δυνατότητα να μετατοπίσετε χρονικά την πληρωμή του κινητού. Το ποσό θα χρεώνεται αυτόματα στην κάρτα και αν δεν πληρώσετε εγκαίρως, θα αρχίσετε να επιβαρύνεστε με τόκους.
• Η συνεργασία των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας με τις τράπεζες έχει και ένα δεύτερο σκέλος: αν πραγματοποιείτε τις αγορές σας μέσω της κάρτας που θα εκδώσετε (π.χ η Cosmote συνεργάζεται με την Eurobank, η Vodafone με την Diners κ.ο.κ) κερδίζετε περαιτέρω μείωση στον λογαριασμό του κινητού. Δηλαδή, αν ξοδεύετε 500 ευρώ τον μήνα στο supermarket, πληρώνοντας με τις συγκεκριμένες κάρτες μπορείτε να κερδίσετε 10 ευρώ μηνιαίως από τον λογαριασμό του κινητού (σ.σ αντιστοιχεί σε έκπτωση 2%). ΠΡΟΣΟΧΗ: τα ψώνια που θα κάνετε μέσω της πιστωτικής θα τα πληρώνετε εγκαίρως διότι διαφορετικά θα φορτώνεστε τόκους οι οποίοι θα υπολογίζονται με το εξωφρενικό επιτόκιο της πιστωτικής κάρτας.
• Αν είστε άνεργος μην το κρύψετε από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας. Και η Wind και η Cosmote, προσφέρουν μείωση στο πάγιο η οποία φτάνει στο 15%.
• Προσπαθήστε να επιλέξετε ένα πρόγραμμα το οποίο θα οδηγεί σε πάγιο χαμηλότερο των 50 ευρώ τον μήνα. Με αυτό τον τρόπο, ο ειδικός φόρος που επιβάλλεται στην κινητή τηλεφωνία θα υπολογιστεί με χαμηλότερο συντελεστή. Προσοχή: μην επιλέξετε ένα πρόγραμμα μόνο και μόνο επειδή έχει χαμηλότερο πάγιο. Αν δεν ταιριάζει στις καταναλωτικές σας συνήθειες, η οικονομική επιβάρυνση που θα υποστείτε θα είναι τεράστια ενώ δεν θα καταφέρετε να αποφύγετε ούτε τη μείωση του φόρου ο οποίος υπολογίζεται επί του συνολικού λογαριασμού και όχι επι του παγίου.
Συντάκτης: Θάνος Χατζής


- Διαφήμιση -
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

Το «Panic Button» χορηγείται πλέον σε κάθε ενήλικο θύμα ενδοοικογενειακής βίας

Κοινό Δελτίο Τύπου των Υπουργείων Προστασίας του Πολίτη, Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σε...
- Διαφήμιση -
Stylida FM • Ραδιοφωνικός Σταθμός

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -