0
Δημοσιεύτηκε 14 Οκτ 2014, 09:09   /   ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
 
 

Υπολογίστε αν δικαιούστε επίδομα θέρμανσης & πόσο θα σας κοστίσει το πετρέλαιο

 πετρελαιο θερμανσηςΗ διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης, ξεκινά από αύριο Τετάρτη 15 Οκτωβρίου.Η τιμή του  θα κυμαίνεται από 1,04  έως 1,05 ευρώ το λίτρο.

Ένα ηλεκτρονικό “εργαλείο” για να υπολογίσετε πόσο επίδομα θέρμανσης δικαιούστε και πόσο θα σας κοστίσει τελικά το πετρέλαιο ετοίμασε το money-money.gr.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να εισάγετε τα στοιχεία για τον τόπο κατοικίας, την οικογενειακή σας κατάσταση, το οικογενειακό εισόδημα (και των δύο συζύγων), το εμβαδόν της κατοικίας σας και την αξία της ακίνητης περιουσίας σας.

Με το εργαλείο μπορείτε να υπολογίσετε:

Α. Το κόστος του πετρελαίου θέρμανσης. Εμφανίζεται προσυμπληρωμένη η τιμή του 1,15 ευρώ ανά λίτρο που είναι μια ενδεικτική τιμή. Στην περιοχή όπου ζείτε, η τιμή μπορεί να είναι μικρότερη ή μεγαλύτερη γι’ αυτό σας δίνεται η δυνατότητα να συμπληρώσετε όποια τιμή θέλετε

Β. Αν δικαιούστε επιδότηση (επίδομα θέρμανσης) καθώς και το ποσό στο οποίο θα φτάσει. Το εργαλείο λαμβάνει υπ’ όψιν τα κριτήρια που πρέπει να πληρούνται (εισοδηματικά, περιουσιακά, γεωγραφικά) και υπολογίζει αυτόματα το ποσό που σας αναλογεί ως επιδότηση (επίδομα θέρμανσης).

Εάν δεν δικαιούστε επίδομα, το αντίστοιχο ποσό είναι μηδενικό.

Δείτε πόσο επίδομα θέρμανσης δικαιούστε κάνοντας κλικ ΕΔΩ


Niki Giannoulidou