0
Δημοσιεύτηκε 15 Οκτ 2012, 12:19   /   ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
 
 

“Λουκέτο” στα καταστήματα στις 18 Οκτωβρίου λόγω πανεμπορικού συλλαλητηρίου

Κάλεσμα της ΕΣΕΕ για συμμετοχή όλων των εμπορικών συλλόγων της χώρας

Πανεμπορικό Συλλαλητήριο θα πραγματοποιήσει η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου στις 18 Οκτωβρίου μέρα πανελλαδικής απεργίας της ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ. Το Συλλαλητήρια πραγματοποιηθεί μπροστά από τα γραφεία της ΕΣΕΕ, στην οδό Μητροπόλεως 42 στις 12:00. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται και στο κάλεσμα της ΕΣΕΕ αλλά και σε ανακοινώσεις που έχουν εκδώσει εμπορικοί σύλλογοι το συλλαλητήριο πραγματοποιείται λόγω των νέων μέτρων που σβήνουν το μικρό και μεσαίο εμπόριο από το χάρτη.
“Πιστεύουμε ότι τις δύσκολες αυτές στιγμές που διανύουμε η μαζική κινητοποίηση είναι ο μόνος τρόπος να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας, τη φωνή μας, την αγανάκτησή μας και φυσικά τη δύναμή μας την οποία καθημερινά οι κυβερνώντες υποτιμούν και εξευτελίζουν”αναφέρουν χαρακτηριστικά.
To Πανεμπορικό Συλλαλητήριο αποσκοπεί στο να δώσει τη δυνατότητα να παρουσιάσει ο εμπορικός κόσμος τα προβλήματα, την αγανάκτηση και τις απαιτήσεις του , ενώ παράλληλα προσδοκάται να συντελέσει στην απόλυτη συσπείρωση του κλάδου και στην σύσφιξη των δεσμών της συναδελφικής αλληλεγγύης.
Η ΕΣΕΕ καλεί όλους τους εμπόρους της χώρας να κλείσουν τα καταστήματά τους και να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο και μάλιστα για την διευκόλυνση των Εμπόρων που επιθυμούν να ταξιδέψουν από την Περιφέρεια στην Αθήνα, για το συλλαλητήριο έχει ληφθεί μέριμνα ενώ η κάθε Ομοσπονδία θα έχει το δικό της πανό και ο κάθε εμπορικός σύλλογος το δικό του πλακάτ με το «δικό του ηχηρό μήνυμα».
Κεντρικό μήνυμα και σύνθημα του Πανεμπορικού Συλλαλητηρίου:
«Στηρίζουμε το Ελληνικό Εμπόριο – Στηρίζουμε την Ελλάδα».


Niki Giannoulidou