0
Δημοσιεύτηκε 30 Μαΐ 2016, 18:33   /   ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
 
 

Νέες τιμές στα διόδια από 1η Ιουνίου

diodia ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙ

Αυξάνονται, από την 1η Ιουνίου, οι τιμές των διοδίων λόγω αύξησης του συντελεστή ΦΠΑ, από 23% σε 24%.
Η Νέα Οδός, που διαχειρίζεται τον άξονα Μεταμόρφωση – Σκάρφεια του ΠΑΘΕ, ανακοίνωσε νέες τιμές για τους σταθμούς διοδίων.Aλλού οι τιμές μένουν ίδιες και αλλού αυξάνονται.

Για παράδειγμα, στα διόδια των Αφιδνών οι οδηγοί Ι.Χ. θα πληρώνουν τα ίδια διόδια (3,25 ευρώ), αλλά οι οδηγοί φορτηγών, λεωφορείων και μεγαλύτερων οχημάτων θα επιβαρύνονται με πέντε σεντς (από 8,15 σε 8,20 και από 11,45 σε 11,50 ευρώ). Αντίθετα στα πλευρικά διόδια του Καπανδριτίου οι οδηγοί Ι.Χ. θα πληρώνουν πέντε σεντς περισσότερα, δηλαδή η τιμή αυξάνεται από 1,95 σε 2 ευρώ. Στα πολύ μεγάλα οχήματα η αύξηση είναι 10 σεντς (από 6,90 σε 7 ευρώ).

Σταθερές μένουν οι τιμές για τα Ι.Χ. στους πλευρικούς σταθμούς διοδίων της Μαλακάσας και των Οινοφύτων, αλλά θα πληρώνουν 3,85 (από 3,80 ευρώ) στα μετωπικά διόδια της Θήβας.

Σταθερή στα 3,80 ευρώ μένει η τιμή για τα Ι.Χ. στα μετωπικά διόδια της Τραγάνας, αλλά αυξάνεται ελαφρώς για τα φορτηγά κ.λπ.

Σταθερή στο 1,60 ευρώ μένει και η τιμή για τα Ι.Χ. στα μετωπικά διόδια της Αγίας Τριάδας, όπως και στους υπόλοιπους σταθμούς διοδίων (Μώλου, Θερμοπυλών, Μαυρομαντήλας, Αγίας Μαρίνας και Στυλίδας) που διαχειρίζεται η κοινοπραξία Κεντρική Οδός. Αυξήσεις 5 ή 10 σεντς παρατηρούνται όμως για τα μεγαλύτερα οχήματα.

Δείτε στους παρακάτω πίνακες πως διαμορφώνονται οι νέες τιμές

1 ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙ

2 ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙ

3 ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙ

4 ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙ

5 ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙ

6 ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙ

7 ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙ

8 ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙ

ΠΗΓΗ

www.newsbomb.gr


Niki Giannoulidou

 
Niki Giannoulidou