Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023
Μυρμιδόνες Στυλίδας • Αθλητικός Σύλλογος MMA

Παράταση προθεσμίας δηλώσεων υπαγωγής στο ΕΣΠΑ, ζητάει η ΕΣΕΕ(Δελτίο Τύπου)

ΕΣΠΑ

ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ

ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 42 – 105 63 ΑΘΗΝΑ

Αθήνα, 29 Απριλίου 2013

Δελτίο Τύπου

«Παράταση προθεσμίας δηλώσεων υπαγωγής στο ΕΣΠΑ, ζητάει η ΕΣΕΕ»

Η ΕΣΕΕ απέστειλε επιστολή προς τον  Υπουργό Ανάπτυξης,Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων  κ. Κωστή Χατζηδάκη με την οποία ζήτησε την παράταση της προθεσμίας για την ένταξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στο σχετικό πρόγραμμα του ΕΣΠΑ, που λήγει στις 10 Μαΐου 2013.  Το περιεχόμενο της συγκεκριμένης επιστολής έχει ως εξής:

«Μετά την τελευταία παράταση που είχε δοθεί για την ένταξη στο Πρόγραμμα του ΕΣΠΑ «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης – Τουρισμού – Εμπορίου – Υπηρεσιών», η σχετική προθεσμία έχει μετατεθεί για τις 10 Μαΐου 2013.

Η χθεσινή ψήφιση όμως του πολυνομοσχεδίου αλλάζει τα δεδομένα, καθώς μαζί με τις λοιπές μεταβολές που φέρνει, δίνει την δυνατότητα σε επιχειρήσεις να ενταχθούν προνομιακά στις ευεργετικές ρυθμίσεις των οφειλών τους, που ήταν προαπαιτούμενο για την ένταξη στο ως άνω Πρόγραμμα.

Ωστόσο, το ψηφισθέν σχέδιο νόμου θα πάρει μερικές ημέρες έως ότου δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και πολλές μικρομεσαίες επιχειρήσεις δεν θα προλάβουν να ρυθμίσουν τα χρέη τους και να ενταχθούν στο Πρόγραμμα έως την καταληκτική ημερομηνία, χάνοντας έτσι ένα σημαντικό εργαλείο για την επιβίωσή τους μέσα στο περιβάλλον της κρίσης και της ύφεσης.

Ενόψει λοιπόν της επερχόμενης δημοσίευσης του πολυνομοσχεδίου στο ΦΕΚ και λαμβάνοντας υπόψη τις επερχόμενες εορτές του Πάσχα, παρακαλούμε για την παράταση της σχετικής προθεσμίας ηλεκτρονικής υποβολής των προτάσεων στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων (www.ependyseis.gr και www.ependyseis.gr/mis) μέχρι τουλάχιστον το τέλος Μαΐου 2013.

Η πρότασή μας, χωρίς να στοιχίζει τίποτα, βοηθάει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και προωθεί την στρατηγική για την ενίσχυση των ΜμΕ και την ανάπτυξη της οικονομίας γενικότερα.  Ως εκ τούτου, αναμένουμε την ικανοποίησή της».

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

- Διαφήμιση -
Stylida FM • Ραδιοφωνικός Σταθμός

Τελευταία Νέα

Άνυδρο: Τους «χτύπησε» το ρεύμα εν ώρα εργασίας

Το περιστατικό συνέβη σήμερα το μεσημέρι στο χωριό Άνυδρο. Δύο εργάτες κατά τη διάρκεια της εργασίας τους,  ακούμπησαν σε καλώδιο...
- Διαφήμιση -
Σκάρλας • Moto Service

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -