0
Δημοσιεύτηκε 30 Οκτ 2012, 07:43   /   ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
 
 

Συλλαλητήριο ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη

Συλλαλητήριο κατά των περικοπών στην παιδεία, την υγεία και τις κοινωνικές παροχές θα πραγματοποιήσουν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ αύριο Τετάρτη 31 Οκτωβρίου, ημέρα κατάθεσης του προϋπολογισμού.

Η ΓΣΕΕ σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι «η κατάθεση του πιο σκληρού, άδικου και αντικοινωνικού προϋπολογισμού λιτότητας, φόρων και ύφεσης, κατ’απαίτηση των τοκογλύφων δανειστών επιβαρύνει δραματικά το βιοτικό και κοινωνικό επίπεδο των πολιτών χωρίς να αντιμετωπίζει τα προβλήματα της οικονομίας και της χώρας».
Παράλληλα καλεί τους εργαζόμενους να δώσουν δυναμικό «παρών» στη συγκέντρωση που θα γίνει μεθαύριο, στις 18.00 στα Προπύλαια.
«Το πρόγραμμα δε βγαίνει, η ψυχή της κοινωνίας βγαίνει», προσθέτει η Συνομοσπονδία, προειδοποιώντας παράλληλα ότι οι σχεδιαζόμενες ανατροπές στα εργασιακά δικαιώματα, θα μετατρέψουν τη χώρα και τους εργαζόμενους «σε υπόδουλους σκλάβους του προηγούμενου αιώνα».
Σημειώνει επίσης ότι σε συνεννόηση με την ΑΔΕΔΥ και ανάλογα με την οριστικοποίηση των νέων μέτρων θα εξαγγελθούν απεργιακές κινητοποιήσεις των συνδικάτων.
ygeianet.gr


Niki Giannoulidou