0
Δημοσιεύτηκε 21 Οκτ 2013, 15:17   /   ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
 
 

Συνεδρίαση Δ.Σ. Επιμελητηρίου Φθιώτιδας-Δείτε τα θέματα

Λαμία: 21/10/2013ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

ΑΑΔ:   08210-2013

Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ

 Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας προσκαλεί τα μέλη του, που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, να παρευρεθούν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Όθωνος 3, την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013  και ώρα 18:00 με θέματα:

1)       Ενημέρωση του ΔΣ για την συμμετοχή του Επιμελητηρίου μας στην υποβολή πρότασης εκ μέρους της ΚΕΕ στα πλαίσια της Πρόσκλησης 41 με τίτλο: «Δημιουργία δημόσιου ηλεκτρονικού περιεχομένου με ενεργοποίηση της ρήτρας ευελιξίας μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας». (εισηγητής κ. Διαμαντάρας)

2)       Συζήτηση και λήψη απόφασης για την τροποποίηση της συμβάσεως που έχει συνάψει το Επιμελητήριό μας με τον κ. Ζάρδα Γεώργιο λόγω της συμμετοχής μας ως εταίρος στην Αναπτυξιακή Σύμπραξη ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ στο πλαίσιο της πράξης με τίτλο « Τοπικά σχέδια για την Απασχόληση Προσαρμοσμένα στις ανάγκες των Τοπικών Αγορών Εργασίας – ΤΟΠΣΑ» με συντονιστή εταίρο την Φθιωτική Αναπτυξιακή. (εισηγητής κ. Διαμαντάρας)

3)       Ενημέρωση του Δ.Σ. για την πραγματοποίηση στην πόλη μας της Συνεδρίασης της Συντονιστικής Επιτροπής του Δικτύου Επιμελητηρίων Αδελφοποιημένων Πόλεων Ελλάδος και Πάφου της Κύπρου  υπό την προεδρία του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας . (εισηγητής κ. Διαμαντάρας)

4)       Ενημέρωση του Δ.Σ. για την πορεία υλοποίησης του Προγράμματος Ομαδικής Ασφάλισης των μελών του Επιμελητηρίου μας. (εισηγητής κ. Διαμαντάρας)

5)       Ενημέρωση των μελών του Δ.Σ. και τοποθετήσεις αυτών επί της προτάσεως της Π.Ε.Λ. για την δημιουργία και λειτουργία «Χριστουγεννιάτικου Χωριού» στις εγκαταστάσεις της Π.Ε.Λ. κατά τις ημέρες των εορτών των Χριστουγέννων 2013. (εισηγητής κ. Διαμαντάρας)

6)       Διάφορα υπηρεσιακά και ανακοινώσεις.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΦΘ/ΔΑΣ

 

 

 

 

 

 


Niki Giannoulidou