Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, 2023
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών

Συνεδρίαση Δ.Σ. Επιμελητηρίου Φθιώτιδας-Δείτε τα θέματα

Λαμία: 21/10/2013ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

ΑΑΔ:   08210-2013

Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ

 Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας προσκαλεί τα μέλη του, που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, να παρευρεθούν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Όθωνος 3, την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013  και ώρα 18:00 με θέματα:

1)       Ενημέρωση του ΔΣ για την συμμετοχή του Επιμελητηρίου μας στην υποβολή πρότασης εκ μέρους της ΚΕΕ στα πλαίσια της Πρόσκλησης 41 με τίτλο: «Δημιουργία δημόσιου ηλεκτρονικού περιεχομένου με ενεργοποίηση της ρήτρας ευελιξίας μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας». (εισηγητής κ. Διαμαντάρας)

2)       Συζήτηση και λήψη απόφασης για την τροποποίηση της συμβάσεως που έχει συνάψει το Επιμελητήριό μας με τον κ. Ζάρδα Γεώργιο λόγω της συμμετοχής μας ως εταίρος στην Αναπτυξιακή Σύμπραξη ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ στο πλαίσιο της πράξης με τίτλο « Τοπικά σχέδια για την Απασχόληση Προσαρμοσμένα στις ανάγκες των Τοπικών Αγορών Εργασίας – ΤΟΠΣΑ» με συντονιστή εταίρο την Φθιωτική Αναπτυξιακή. (εισηγητής κ. Διαμαντάρας)

3)       Ενημέρωση του Δ.Σ. για την πραγματοποίηση στην πόλη μας της Συνεδρίασης της Συντονιστικής Επιτροπής του Δικτύου Επιμελητηρίων Αδελφοποιημένων Πόλεων Ελλάδος και Πάφου της Κύπρου  υπό την προεδρία του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας . (εισηγητής κ. Διαμαντάρας)

4)       Ενημέρωση του Δ.Σ. για την πορεία υλοποίησης του Προγράμματος Ομαδικής Ασφάλισης των μελών του Επιμελητηρίου μας. (εισηγητής κ. Διαμαντάρας)

5)       Ενημέρωση των μελών του Δ.Σ. και τοποθετήσεις αυτών επί της προτάσεως της Π.Ε.Λ. για την δημιουργία και λειτουργία «Χριστουγεννιάτικου Χωριού» στις εγκαταστάσεις της Π.Ε.Λ. κατά τις ημέρες των εορτών των Χριστουγέννων 2013. (εισηγητής κ. Διαμαντάρας)

6)       Διάφορα υπηρεσιακά και ανακοινώσεις.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΦΘ/ΔΑΣ

 

 

 

 

 

 

- Διαφήμιση -
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

Ανοίγει η πλατφόρμα στις 25/9 για τις νέες ταυτότητες – Η διαδικασία και πότε θα πληρώνουμε διπλά

Τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου ανοίγει η πλατφόρμα για την υποβολή αίτησης νέων ταυτοτήτων με τα ραντεβού στα Αστυνομικά Τμήματα...
- Διαφήμιση -
Σκάρλας • Moto Service

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -