Αυτά αποτυπώνονται, τουλάχιστον, στο δελτίο που ανήρτησε στην επίσημη ιστοσελίδα της η ΕΜΥ με την καταγραφή των καιρικών συνθηκών που θα επικρατούν στη χώρα μας μέχρι και τις 29 Νοεμβρίου, η οποία είναι και η ημέρα – κλειδί για την εμφάνιση των χιονοπτώσεων ακόμα και στα βόρεια προάστια της Αθήνας, αν επιβεβαιωθούν τα σημερινά προγνωστικά στοιχεία.

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ΕΜΥ μέχρι και τις 29 Νοεμβρίου

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25-11-2016

ΚΑΙΡΟΣ: ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΘΑ ΠΥΚΝΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ. ΑΡΓΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΟΙ ΒΡΟΧΕΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΘΑ ΕΝΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ, ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΟΜΙΧΛΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ. ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΕΛΑΓΗ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΕΩΣ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 26-11-2016 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 27-11-2016

ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΕΝΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΟΥΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΤΕΡΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΝΟΤΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΠΙΚΑ ΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ 7 ΜΠΟΦΟΡ
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΜΙΚΡΗ ΠΤΩΣΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΤΙΜΕΣ.

ΔΕΥΤΕΡΑ 28-11-2016

ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ, ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ, ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΤΟΠΙΚΑ ΙΣΧΥΡΕΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΜΙΚΡΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΟΡΕΙΝΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 ΜΕ 7 ΠΟΥ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥΣ 5 ΜΕ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ.

ΤΡΙΤΗ 29-11-2016

ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΣΕ ΗΜΙΟΡΕΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΧΩΡΑΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 5 ΜΕ 7 ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ ΤΟΠΙΚΑ 8 ΜΠΟΦΟΡ
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΤΩΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ