Τρίτη, 3 Οκτωβρίου, 2023
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού – Έρχονται τα πρώτα χιόνια!

Óõíå÷ßæåôáé ôï êýìá êáêïêáéñßáò ðïõ ðëÞôåé ôçí ÷þñá ìáò,óôéãìéüôõðá áðü ôçí ðüëç ôçò ÊáóôïñéÜò ðïõ Ý÷åé êáëõöèåß áðü ôï ÷éüíé,ÐÝìðôç 2 Öåâñïõáñßïõ 2012 (EUROKINISSI/ÓÕÍÅÑÃÁÔÇÓ)

Τα «δόντια» του θα δείξει ο καιρός στη χώρα μας, τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα προγνωστικά μοντέλα, από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, το σκηνικό του καιρού αλλάζει, πρώτα από τη δυτική χώρα, ενώ αργότερα τα φαινόμενα θα επεκταθούν σε όλη την Ελλάδα.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού, θα είναι η αισθητή πτώση της θερμοκρασίας, από βορρά προς νότο, με ισχυρές βροχές και κατά τόπους έντονες καταιγίδες, ενώ προς το τέλος της εβδομάδας και ειδικότερα το Σαββατοκύριακο, αναμένεται να χιονίσει στα ψηλά βουνά της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας. Μάλιστα χαρακτηριστικό είναι, πως ακόμα και στα υπερβόρεια του νομού Αττικής, τις πρωινές και βραδινές ώρες την Κυριακής, η θερμοκρασία θα είναι σε μονοψήφιες τιμές.

www.tribune.gr

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

Την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου η κεντρική προεκλογική ομιλία του Αθαν.Παπαϊωάννου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με ιδιαίτερη τιμή σας προσκαλώ στην κεντρική προεκλογική μου ομιλία και την παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού ''Πνοή...
- Διαφήμιση -
Stylida FM • Ραδιοφωνικός Σταθμός

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -