Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών
Μυρμιδόνες Στυλίδας • Αθλητικός Σύλλογος MMA

Ανακοίνωση του Απ.Γκλέτσου για το Paraction

1/12/2016

Διεθνές Δίκτυο

coastal-fontoΜε ιδιαίτερη τιμή σας ενημερώνουμε ότι το Δίκτυο Παράκτιον – Paraction, έλαβε ομόφωνη απόφαση της Διυπουργικής Επιτροπής (Εσωτερικών και Εξωτερικών) του άρθρου 4, παρ.2β του Ν 3345/2005 σχετικά με την νομιμότητα και την σκοπιμότητα του.
Συγκεκριμένα ο σκοπός του δικτύου σύμφωνα με τις αρχές του πρωτοκόλλου συνεργασίας, το καταστατικό του αλλά και τη διαδικασία διαβούλευσης κατατάχθηκε στα Διεθνή Δίκτυα και θεσμοθετήθηκε για οποιαδήποτε συνεργασία με ΟΤΑ Α΄& Β΄ βαθμού, είτε στην Ελλάδα είτε στο Διεθνή χώρο.
Πλέον κύριος σκοπός του είναι η δημιουργία στρατηγικής για την ολοκληρωμένη διαχείριση των παράκτιων ζωνών και νήσων για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος και των παράκτιων περιοχών της Μεσογείου.
Αρωγός στο σχεδιασμό, ωρίμανση και στην εν γένει εφαρμογή των αναπτυξιακών παρεμβάσεων του δικτύου είναι η Μονάδα Οργάνωσης Αναπτυξιακών προγραμμάτων, (Μ.Ο.Δ) όπου κατέταξε το συγκεκριμένο έργο στα πέντε καινοτόμα της νέας προγραμματικής περιόδου.
Υ.Γ. : κ.Μπακογιάννη η ΜΟΔ δηλαδή οι Βρυξέλλες μας παρέχουν τεχνική βοήθεια και μας κατατάσσουν στα project που τρέχουν, το Υπουργείο Εσωτερικών και Εξωτερικών, μας ανταμείβει με την ύψιστη τιμή αλλά κυρίως ουσιαστικά μπαίνουμε σε μια τροχιά που μπορούμε να διαπραγματευόμαστε σε διεθνές (ευρωπαϊκό κυρίως) επίπεδο εσείς κύριε Μπακογιάννη φαντάζομαι ότι δεν έχετε χρόνο να ασχολείστε με τέτοια γιατί με τη στενή παρέα σας αξιολογείτε τις δημοσκοπήσεις που παίρνετε κάθε έξι μήνες. Θυμάστε τι σας είχα πει που πρέπει να τις βάλετε; ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ.

Απόστολος Γκλέτσος
Δήμαρχος Στυλίδας
Πρόεδρος προσωρινής διοικούσας του δικτύου Paraction

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

Ενημερωτική εκδήλωση για τους γονείς και μαθητές του Γυμνασίου & Λυκείου Στυλίδας

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες του Γυμνασίου και Λυκείου Στυλίδας, Αγαπητοί μαθητές του...
- Διαφήμιση -
Σκάρλας • Moto Service

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -