Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024
Μυρμιδόνες Στυλίδας • Αθλητικός Σύλλογος MMA
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών

Δημοπρατείται στις αρχές Αυγούστου το παράπλευρο δίκτυο του ΠΑΘΕ από τη Σκάρφεια ως τη Λαμία

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
ΥΨΗΛΑΝΤΗ 1
35100 ΛΑΜΙΑ​

Λαμία 3-7-2014

​ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δημοπρατείται στις αρχές Αυγούστου το παράπλευρο δίκτυο του ΠΑΘΕ από τη Σκάρφεια ως τη Λαμία, προϋπολογισμού 18 εκ. €

Για τις 5 Αυγούστου 2014 προσδιορίζεται η δημοπράτηση του παράπλευρου οδικού δικτύου του ΠΑΘΕ για την ολοκλήρωση των εργασιών από τον κόμβο της Σκάρφειας ως τη Λαμία. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 18 εκ. €.
Αντικείμενο του έργου είναι η υλοποίηση των υπολειπόμενων και συμπληρωματικών εργασιών, καθώς και των εργασιών για την πλήρη ολοκλήρωση του παράπλευρου δικτύου στο τμήμα ΠΑΘΕ Σκάρφεια- Λαμία, σύμφωνα με τις εγκεκριμένες μελέτες και τους περιβαλλοντικούς όρους.

Όπως επισημαίνει ο Περιφερειάρχης Κλέαρχος Περγαντάς «Έχουμε μια σημαντική και θετική εξέλιξη στην κατασκευή των έργων του ΠΑΘΕ στο πέταλο του Μαλιακού. Μια εξέλιξη που αφορά τους κατοίκους και διερχόμενους της ευρύτερης περιοχής της Λαμίας.
Η υλοποίηση του παράπλευρου οδικού δικτύου, προφανώς είναι μια κεντρική απαίτηση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, προκειμένου να ολοκληρωθεί ο ΠΑΘΕ σύμφωνα με τις προδιαγραφές των Διευρωπαϊκών δικτύων μεταφορών. Μια απαίτηση που διεκδικήσαμε ακόμα πιο έντονα, λόγω της άδικης υπερφόρτωσης της Φθιώτιδας με πολλά και ακριβά διόδια.
Το παράπλευρο οδικό δίκτυο του ΠΑΘΕ είναι επιβεβλημένο να κατασκευαστεί, αφού περιλαμβάνεται στις συμβατικές υποχρεώσεις του εθνικού άξονα, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα επιλογής στους διερχόμενους να μην πληρώνουν αναγκαστικά διόδια.
Βεβαίως όλα τα έργα στο πέταλο του Μαλιακού, καθώς και στα παράπλευρα τμήματα της Βοιωτίας (περιοχή Θήβας) και της Λοκρίδας (περιοχή Αταλάντης) πρέπει να προχωρήσουν και να ολοκληρωθούν έτσι ώστε να αποκτήσει επιτέλους η Στερεά Ελλάδα σύγχρονο και ασφαλές διευρωπαϊκό δίκτυο».

20140703-153716-56236655.jpg

- Διαφήμιση -
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

- Διαφήμιση -
Stylida FM • Ραδιοφωνικός Σταθμός

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -
Kalantzis Bros • Αποφράξεις - Μεταφορές Λυμάτων