0
Δημοσιεύτηκε 2 Ιούν 2014, 10:03   /   ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
 
 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Σκάρφεια και Μαλακάσα στις 3 & 4 Ιουνίου

εργα αυτοκινητοδρομοςΚυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ, με στόχο τη διενέργεια εργασιών ανέγερσης και αποξήλωσης γεφυρών σήμανσης, καθώς και αποκατάστασης φθορών του οδοστρώματος.

Ειδικότερα, την Τρίτη 3 Ιουνίου, στο 36,33ο και 36,82ο χλμ. στην περιοχή της Μαλακάσας θα ισχύουν τα εξής:
–    Από τις 16:00 έως τις 22:00 θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, καθώς και της Λωρίδας Έκτακτης ανάγκης (Λ.Ε.Α) στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Λαμία.
–    Από τις 22:00 έως τις 06:00 της Τετάρτης 4 Ιούνιου θα υπάρξει ολική ανάσχεση της κυκλοφορίας στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Λαμία. Σε αυτό το διάστημα οι οδηγοί θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον ανισόπεδο κόμβο (Α/Κ) Μαρκοπούλου και θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Α/Κ Μαλακάσας. Στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα θα ισχύει αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας.
–    Στις 06:00 της Τετάρτης 4 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί άρση της ολικής ανάσχεσης έως και τις 08:00 όταν και θα ολοκληρωθούν οι εργασίες. Σε αυτό το διάστημα θα ισχύει αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, καθώς και της Λωρίδας Έκτακτης ανάγκης (Λ.Ε.Α) στο ρεύμα του αυτοκινητοδρόμου με κατεύθυνση προς Λαμία.

Τέλος την ίδια ημέρα, Τρίτη 3 Ιουνίου και από το 180,3ο έως το 179,1ο χλμ. στην περιοχή Σκάρφεια, θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός της δεξιά λωρίδας κυκλοφορίας καθώς και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης,  από τις 07:00 έως τις 18:00 της Τετάρτης 4 Ιουνίου, στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Αθήνα.


Niki Giannoulidou