0
Δημοσιεύτηκε 20 Δεκ 2017, 17:56   /   ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
 
 

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

kairos xristougenna 617x369 ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ   ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ (21-12-2017) ΣΤΙΣ  ΝΟΤΙΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΠΥΚΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ  ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΑ ΠΕΔΙΝΑ.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

1. ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ (21-12-2017) 


Α. ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΑ  ΚΥΘΗΡΑ, ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ (ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΤΙΑ).  ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ  ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ, ΤΗ ΦΩΚΙΔΑ, ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ (ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ, ΤΗ  ΒΟΙΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ). 


Β. ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΥΚΝΕΣ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ  ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΑΡΧΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ 600 ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ  ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ.
ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ (ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ) . ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΘΑ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ (500-600 ΜΕΤΡΑ). 


Γ. ΟΙ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΑΙ
ΤΑ ΚΥΘΗΡΑ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΘΟΥΝ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΑ 9 ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΣΤΑ 10 ΜΠΟΦΟΡ.


2. ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (22-12-2017) 


Α. ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ  ΠΕΡΙΟΧΕΣ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ  ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ  ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ. ΠΥΚΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ  ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ (ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ).
Β. ΟΙ ΒΟΡΙΑΔΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΘΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ 8 ΜΕ 9 ΜΠΟΦΟΡ.


3. ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (23-12-2017) 


ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ
ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ.

ΠΙΘΑΝΗ ΝΕΑ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ  ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ, ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ  ΒΟΡΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙΡΟΥ ΤΗΣ
ΕΜΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΜΥ www.emy.gr


Niki Giannoulidou