0
Δημοσιεύτηκε 13 Ιαν 2015, 09:31   /   ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
 
 

Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας

kakokairia ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ Greek Weather.Org Προσοχή καθώς το Greek-Weather.Org, εξέδωσε νέα προειδοποίηση για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα για μετά τις 19 με 20 Ιανουαρίου σε όλη την Ελλάδα, με πολλές καταιγίδες, βροχές αλλά και πυκνές χιονοπτώσεις.

Αυτή τη φορά, η γνωστή ιστοσελίδα καιρού, κάνει αναφορά για ακραία καιρικά φαινόμενα, τα οποία ίσως να είναι και τα πιο έντονα των τελευταίων ετών, πράγμα το οποίο φέτος το είδαμε να συμβαίνει σε πολλές περιοχές της ανατολικής Στερεάς Ελλάδας και της Θεσσαλίας, με χιόνια που έφτασαν και το μισό μέτρο.

Γενικότερα, το τελευταίο περίπου δεκαήμερο του Ιανουαρίου, θα επικρατήσει κακοκαιρία σε όλη την Ελλάδα, αρχικά με νοτιάδες και βροχοπτώσεις και μετέπειτα με χιονιάδες και παγερούς βοριάδες ακόμα και σε παραθαλάσσιες περιοχές. Αυτή τη φορά τα καιρικά αυτά συστήματα που θα έρθουν στην Ελλάδα, θα είναι ισχυρά και όχι αδύναμα όπως συνέβη κυρίως την τελευταία φορά.

Προειδοποιεί λοιπόν η γνωστή ιστοσελίδα πρόγνωσης καιρού Ελλάδας, Greek-Weather.Org, πως μετά τις 20 Ιανουαρίου, μεγάλη κακοκαιρία θα σαρώσει για αρκετές μέρες τη χώρα μας.


Niki Giannoulidou

 
Niki Giannoulidou