0
Δημοσιεύτηκε 25 Ιαν 2016, 12:21   /   ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
 
 

Έρχεται ο χιονιάς KING KONG ?

bx77pviu 617x411 ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΚΑΚΟΝΑΙΡΙΑ KING KONG ! Έρχεται σύμφωνα με νεότερα προγνωστικά στοιχεία της γνωστής ιστοσελίδας πρόβλεψης καιρού Ελλάδας Greek-Weather.Org , ο σφοδρότερος χιονιάς ”KING KONG” που θα σαρώσει πολλές χώρες της Ευρώπης και πιθανότατα θα σαρώσει και περιοχές της Ελλάδας !!

Ως τότε βέβαια θα έχουμε καλοκαιρία με υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή και πιθανότατα μέρες που θα θεωρηθούν ως Αλκυονίδες μέρες, καθώς θα έχουμε και μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια. Αυτό ωστόσο θα διαρκέσει περίπου από τις 27 Ιανουαρίου ως και τις 4-5 Φεβρουαρίου καθώς από εκεί και μετά σύμφωνα με νεότερη πρόβλεψη του Greek-Weather.Org θα εισβάλλει ψύχος και χιονιάς σε μεγάλο μέρος της Ευρώπης.

8mvvt73t ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΚΑΚΟΝΑΙΡΙΑ KING KONG ! mulrfxep ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΚΑΚΟΝΑΙΡΙΑ KING KONG !

Ένας χιονιάς τύπου ”Snowzilla” που χτύπησε με 1,5 μέτρο χιόνι τις ανατολικές Η.Π.Α, φαίνεται και πιθανολογείται πως θα σαρώσει και περιοχές της Ευρώπης και κυρίως των πιο βόρειων και ανατολικών της τμημάτων μετά τις 3-4 Φεβρουαρίου.

To Greek-Weather.Org επισημαίνει πως ο χιονιάς αυτός θα σαρώσει μεγάλο μέρος της βόρειας και ανατολικής Ευρώπης και τμήματα και πάλι του χιονιά αυτού θα στέλνονται προς την Ελλάδα με δριμύ ψύχος επηρεάζοντας περιοχές κυρίως της βόρειας και κεντρικής χώρας μας, με πυκνά χιόνια που σε ορισμένα μέρη ίσως ξεπεράσει και το μισό μέτρο.

kseyrfgr ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΚΑΚΟΝΑΙΡΙΑ KING KONG ! 4m8xryjd ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΚΑΚΟΝΑΙΡΙΑ KING KONG !

Κυρίως φαίνεται προς το παρόν να επηρεάζεται από τον χιονιά ”KING KONG” μεγάλο μέρος της Ευρώπης με τους μετεωρολόγους στην Αμερική να προειδοποιούν για παρόμοια θεομηνία και χιονοθύελλα με αυτή του ”Snowzilla” στις ανατολικές Η.Π.Α.


Niki Giannoulidou