0
Δημοσιεύτηκε 26 Αυγ 2014, 00:24   /   ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
 
 

Η πρόγνωση του καιρού έως και την Κυριακή

590 8df4913f43401e0a086552c96e5311bd ΣΑΚΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ

Η πρόγνωση του καιρού έως και την Κυριακή από τον Σάκη Αρναούτογλου

Τρίτη: Πρόσκαιρες συννεφιές αναμένονται το πρωί στα βόρεια με μικρή πιθανότητα για τοπικά μπόρες γύρω από τον Θερμαϊκό που γρήγορα θα διαλυθούν. Οι βοριάδες στο Αιγαίο δεν θα ξεπεράσουν τα 5-6 μποφόρ. Πολύ καλός ο καιρός στην υπόλοιπη χώρα με περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας στα νότια.
Τετάρτη: Ηλιοφάνεια και άνοδος της θερμοκρασίας με τους βοριάδες να διατηρούνται στα 5-6 μποφόρ στο Αιγαίο. Μέγιστες θερμοκρασίες στους 37-38 στα κεντρικά και νότια πεδινά ηπειρωτικά.
Πέμπτη: Πρόσκαιρο αλλά έντονο κύμα ζέστης σε όλη την Ελλάδα, όμως από το βράδυ ο υδράργυρος θα πέσει αισθητά στα ανατολικά και βόρεια με την παράλληλη στροφή των ανέμων σε βοριάδες στο Αιγαίο ενώ δεν αποκλείεται να σημειωθούν και διάσπαρτες μπόρες στα βόρεια. Μέγιστες θερμοκρασίες στους 38-39 βαθμούς κατά τόπους στα κεντρικά και νότια πεδινά ηπειρωτικά.
Παρασκευή: Την Παρασκευή αναμένεται ηλιοφάνεια και δροσιά στα ανατολικά, πιθανές διάσπαρτες μπόρες στα βόρεια αλλά αρκετή ζέστη στα δυτικά, ενώ το Σαββατοκύριακο σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεια θα κυλήσει ομαλά με κύριο χαρακτηριστικό το πολύ ισχυρό μελτέμι στο Αιγαίο.Niki Giannoulidou

 
Niki Giannoulidou