0
Δημοσιεύτηκε 23 Αυγ 2019, 18:51   /   ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
 
 

Την Κυριακή 25 Αυγούστου εθελοντικός καθαρισμός της παραλίας της Αγ.Μαρίνας

img 2816

Μετά τους επιτυχημένους καθαρισμούς παραλίας σε Στυλίδα, Ράχες, Αχλάδι, Καραβόμυλο και Πελασγία με την εθελοντική ομάδα Wheeling2help, την Κυριακή 25 Αυγούστου διοργανώνουμε νέο καθαρισμό ακτών στην Παραλία στην Αγία Μαρίνα. Με γνώμονα ότι οι ενεργοί πολίτες μπορούν να συμβάλλουν αποτελεσματικά στην προστασία των ακτών μας  κάνουμε ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους τοπικούς συλλόγους, φορείς, ομάδες, σχολεία και ανθρώπους που θέλουν να βλέπουν τις ακτές μας καθαρές, να συμμετάσχετε μαζί μας σε αυτήν την υπέροχη πρωτοβουλία!

 

Το κλίμα αλλάζει.. ΕΜΕΙΣ;;    

  

Πρακτικές πληροφορίες για τους συμμετέχοντες:

Σημείο & ώρα συνάντησης: Γέφυρα Αγίας Μαρίνας στις 11 το πρωί.

Η δράση θα διαρκέσει περίπου 1 ώρα. 

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν επαναχρησιμοποιούμενες τσάντες και γάντια για την καλύτερη, πιο φιλική στο περιβάλλον και ασφαλέστερη αποκομιδή των απορριμμάτων.

Έχουμε μαζί καπελάκι, αντηλιακό και το παγούρι μας.

                                                                        

Σας περιμένουμε όλους!

 

Υπεύθυνος επικοινωνίας: Ελπιδοφόρος Χρυσοβέργης , 6987757229  info@wheeling2help.com

https://www.facebook.com/events/1284244525078823/

 

Η δράση του εθελοντικού καθαρισμού της παραλίας στο Αχλάδι πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Ιδρύματος Α.Κ. Λασκαρίδη.

 

*Η ομάδα Wheeling2help είναι μια πρωτοβουλία που στόχο έχει να εμπνεύσει και να μυήσει τους νέους στον εθελοντισμό μέσω κοινωνικών δράσεων στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Η βάση μας στην Ελλάδα για όλες τις όμορφες δράσεις που κάνουμε, είναι το NISI Πολυχώρος στις Ράχες Φθιώτιδας. Τον Απρίλιο του 2019 εγκαινιάσαμε στο NISI και το Πρότυπο Εκπαιδευτικό Κέντρο Επαναχρησιμοποίησης Πλαστικού ”Sea Change Greek Islands ReMake Plastic Lab”, στο οποίο ανακυκλώνουμε τα πλαστικά που μας φέρνουν μαθητές, φοιτητές, οργανώσεις, ομάδες, φορείς και επιχειρήσεις, και δημιουργούμε καινούργια προϊόντα χρήσιμα για την κοινότητα. http://www.wheeling2help.com


Niki Giannoulidou

 
Niki Giannoulidou