0
Δημοσιεύτηκε 13 Φεβ 2017, 15:30   /   ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
 
 

Το Let’s Do It στη Στυλίδα

 

img_8776.jpgΠραγματοποιήθηκε σήμερα στη Στυλίδα  η πρώτη συντονιστική συνάντηση της πανελλαδικής εθελοντικής εκστρατείας καθαρισμού Let’s Do it Greece  στην περιοχή μας

Ο Ελπιδοφόρος Χρυσοβέργης και η Ντόρα Μπίτση μίλησαν για τη μεγάλη  πανελλήνια εθελοντική εκστρατεία και τους στόχους της.

Φέτος, για έκτη συνεχή χρονιά, οργανώνεται η συγκεκριμένη δράση, η οποία έχει υιοθετηθεί από χιλιάδες εθελοντές και εκατοντάδες φορείς σε όλη την Ελλάδα. Σκοπός είναι, μέσα σε μία ημέρα, να συντονιστούν χιλιάδες εθελοντές ταυτόχρονα σε ολόκληρη την Ελλάδα, πραγματοποιώντας εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης σε κάθε γωνιά της χώρας.

 

Την Κυριακή 2 Απριλίου ενώνουμε τις δυνάμεις μας σε όλη την Ελλάδα για να καθαρίσουμε ολόκληρη τη χώρα μέσα σε μία μόνο μέρα!

Τη δράση στηρίζει και ο Δήμος Στυλίδας

Στη  σημερινή συνάντηση συμμετείχαν αντιδήμαρχοι της Στυλίδας,πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων,εκπρόσωποι συλλόγων και σχολείων της Στυλίδας.

Περισσότερες πληροφορίες για την πανελλήνια δράση Let’s Do it Greece, μπορείτε να δείτε και στο www.letsdoitgreece.org .

img_8774.jpgimg_8773.jpgimg_8772.jpgimg_8775.jpg

 


Niki Giannoulidou