Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών

Επείγουσα Ανοιχτή Επιστολή:”Η Ελλάδα δε θα γίνει ποτέ Ρουμανία”

ζωοφιλια λογκο 

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ  ΑΝΟΙΧΤΗ   ΕΠΙΣΤΟΛΗ                                                                      

 Η ΕΛΛΑΔΑ  ΔΕΝ  ΘΑ ΓΙΝΕΙ  ΠΟΤΕ  ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Αθήνα 30.09.2013

Προς τον

Πρόεδρο της Δημοκρατίας

 

Προς τον

Πρωθυπουργό

 

Προς το

Υπουργικό Συμβούλιο και τους Γραμματείς

των Υπουργείων

 

Προς τους

Βουλευτές και Ευρωβουλευτές

 

Προς τον

Υπουργό ΥΠΑΑΤ

Προς τον

Αναπληρωτή Υπουργό του ΥΠΑΑΤ

 

Προς τον

Υπουργό Παιδείας

 

Προς τον

Υπουργό Υγείας

 

Προς τα

Κόμματα

 

ΘΕΜΑ: ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΑΖΙΚΗΣ

           ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΤΥΠΟΥ  ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ?        

 

Αξιότιμοι Κυρίες και Κύριοι

Δραττόμεθα της ευκαιρίας να επικοινωνήσουμε μαζί σας αφ’ ενός λόγω της εγκυκλίου του ΥΠΑΑΤ, κατόπιν αντιστοίχου πρότασης του Υπουργείου Παιδείας ,που προωθήθηκε σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης με πρόφαση τα περιστατικά λύσσας και στόχο τα αδέσποτα (2515/75560/18-6-2013) , σπέρνοντας  ένα παντελώς αδικαιολόγητο πανικό σε ανενημέρωτους  εκπαιδευτικούς και γονείς,  , αφ’ ετέρου επειδή υπάρχουν βάσιμες διαδόσεις πως υπηρεσία του Υπουργείου Υγείας  –  θα την αποκαλύψουμε όταν το  κρίνουμε αναγκαίο –  , προτείνει να εξαπολυθεί προγκρόμ <<ευθανασιών>> κατά των αδέσποτων με προκάλυμμα τη δημόσια υγεία, κατά τα πρότυπα των πρόσφατων επαίσχυντων γεγονότων της Ρουμανίας, που προκάλεσαν  και προκαλούν  την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Παγκόσμια  Κοινότητα εν γένει.

Όταν ενημερωθήκαμε για  την ως άνω εγκύκλιο του ΥΠΑΑΤ, η οποία αποτελεί δείγμα  ορθογραφικού και συντακτικού πονήματος!!! σκεφτήκαμε να απαντήσουμε με γνωμοδοτήσεις ειδικών Καθηγητών από τις Κτηνιατρικές και άλλες πανεπιστημιακές σχολές.

Επειδή όμως αυτό το πράττουμε αδιαλείπτως κατά την τελευταία πενταετία σε φρούδες και ατέρμονες συναντήσεις, τόσο με τα διάφορα υπουργεία όσο και με στελέχη άλλων φορέων, αποφασίσαμε πως δεν έχει πλέον νόημα.

Εξάλλου επίκειται μία Παγκοσμίως σημαντική Ημερίδα στην Αθήνα  με επίκεντρο τις πλάνες γύρω από τις ζωοανθρωπονόσους τον Δεκέμβριο με προσκεκλημένους και τους Steiner, Singer και Francione.

Παρακαλούμε λοιπόν να επανεξετάσετε τις παραγράφους 1,4 και 5 που προκαλούν – αν δεν αναλυθούν σωστά  – ανώφελη υστερία και επιθετικό πανικό, ιδιαίτερα στα μεγάλα αστικά κέντρα.

Επιμένουμε να λάβετε υπ’ όψιν ότι έχουμε ανυποχώρητα εγκληματήσει απέναντι στα αδέσποτα, αλλοιώνοντας τους οντογενετικούς και τους φυλογενετικούς παράγοντές τους.

Παρακαλούμε τέλος να διευκρινίσετε τις πληροφορίες  μας για το Υπουργείο Υγείας, καθώς είθισται τα πλέον απίστευτα τροπολογικά  επικολλήματα να   εγκρίνονται από τη Βουλή σε περιόδους ευρύτερης αναταραχής.

Ως εκ τούτου σας πληροφορούμε πως, αν κωφεύσετε για άλλη μια φορά και εν όψει των εκλογών του Μαΐου, θα φροντίσουμε να κάνουμε την παρουσία μας έμπρακτα ηχηρή, όντας 1,5 εκατομμύριο οργανωμένοι φιλόζωοι που θεωρούμε την αντιμετώπιση των βιολογικών μας εταίρων σύμφωνα με τις Κοινοτικές Οδηγίες πολιτική  και φιλοσοφική πράξη ύψιστης σημασίας.

Φυσικά και έχουμε μοιραστεί τους προβληματισμούς μας, τις πληροφορίες μας  και την εγκύκλιο με το γραφείο του Ευρωπαίου Επιτρόπου Περιβάλλοντος. Οι προβληματισμοί αυτοί δεν θα αργήσουν να μετατραπούν σε καταγγελτικό λόγο.

Εν αναμονή των αντιδράσεών σας

Μετά τιμής

Για την

Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία και την

Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή 115  Ζωοφιλικών Σωματείων

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                      Η ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΠΟΜΠΟΛΑΚΗ      ΜΑΡΙΑ ΧΟΥΣΤΟΥΛΑΚΗ        ΜΑΡΙΖΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

Τηλ. επικοινωνίας 6976489349  και  28210  33547, Α. Μπομπολάκη

Ταχυδρομική Διεύθυνση:

Η ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ:

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΛΥΚΤΟΥ 7

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

- Διαφήμιση -
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

- Διαφήμιση -
Stylida FM • Ραδιοφωνικός Σταθμός

Τελευταία Νέα

Άνυδρο: Τους «χτύπησε» το ρεύμα εν ώρα εργασίας

Το περιστατικό συνέβη σήμερα το μεσημέρι στο χωριό Άνυδρο. Δύο εργάτες κατά τη διάρκεια της εργασίας τους,  ακούμπησαν σε καλώδιο...
- Διαφήμιση -
Stylida FM • Ραδιοφωνικός Σταθμός

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -