0
Δημοσιεύτηκε 27 Απρ 2014, 20:48   /   ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
 
 

Καμπάνια για φιλόζωους: «Όταν εκλεγώ δήμαρχος υπόσχομαι να φροντίζω τα αδέσποτα ζώα»

promise 1024x768 630x389 ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2014 ΑΔΕΣΠΟΤΑ ANIMAL ACTION

Προεκλογική εκστρατεία οργανώνει η Πανελλαδική Φιλοζωική Οργάνωση Animal Action με στόχο να δεσμεύσει τους υποψήφιους δημάρχους, προκειμένου να εφαρμόσουν πρόγραμμα περίθαλψης των αδέσποτων στην περίπτωση που εκλεγούν.

Η «Υπόσχεση» που καλούνται να δώσουν οι υποψήφιοι δήμαρχοι έχει ως εξής:

«Όταν εκλεγώ, υπόσχομαι να πράξω κατά το Νόμο 4039/2012, εφαρμόζοντας πρόγραμμα στείρωσης, σήμανσης και εμβολιασμού του αδέσποτου πληθυσμού του Δήμου μου.»

Με αυτόν τον τρόπο η Animal Action επιχειρεί ουσιαστικά να εκμαιεύσει την υπόσχεση από τους υποψήφιους δημάρχους ότι όταν, με το καλό εκλεγούν, θα τηρούν το νόμο!

Ένας δεύτερος και εξίσου σημαντικός στόχος είναι να συνειδητοποιήσουν οι πολιτικοί ότι υπάρχουμε και εμείς, οι φιλόζωοι ψηφοφόροι που υποφέρουμε από την κατάσταση σε σχέση με τα αδέσποτα ζώα σε πολλές περιοχές της Ελλάδας και επιθυμούμε να αλλάξει.

Πώς μπορείτε να βοηθήσετε:

Μεταφέροντας το μήνυμα της Animal Action στους υποψήφιους δημάρχους της περιοχής σας. Στείλτε τους συνημμένα α) την ενημερωτική επιστολή καθώς και β) την «Υπόσχεση» και αφού την υπογράψουν φροντίστε να επιστρέψει στην Animal Action με φαξ.

Τα ονόματα των υποψηφίων δημάρχων που υπέγραψαν θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της οργάνωσης.

Κατεβάστε τα 2 αρχεία εδώ:

1. Η Υπόσχεση
2. Η ενημερωτική επιστολή της Animal Action

Info:
www.animalactiongreece.gr
email: [email protected]
Φαξ: 210-48.28.122

aftodioikisi.gr


Niki Giannoulidou

 
Niki Giannoulidou