1
Δημοσιεύτηκε 9 Φεβ 2015, 11:47   /   ΠΟΛΙΤΙΚΗ
 
 

Απ.Γκλέτσος:”Η κυβέρνηση είναι τσίρκο”

gletsos-syriza-600x275

Χειμαρρώδης ήταν ο Απόστολος Γκλέτσος, πρόεδρος της Τελείας και δήμαρχος Στυλίδας, σε συνέντευξή του. 

«Δεν είναι κυβέρνηση, είναι τσίρκο», επαναλάμβανε σε όλους τους τόνους ο επικεφαλής της Τελείας.

Όπως είπε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, σήμερα το πρωί, «πήγανε έξω στον Γιούνκερ να διαπραγματευτούν και τι ζήτησαν; Τίποτα».

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε όμως και στιλιστικές επιλογές των στελεχών της κυβέρνησης:

«Εγώ όταν πάω σαν δήμαρχος να διεκδικήσω κάτι φοράω το σακάκι και τη γραβάτα μου και πηγαίνω στο υπουργείο. Δε φοράω τις φόρμες. Γιατί αν πάω με τις φόρμες τότε κανείς δε θα δώσει σημασία σε αυτά που λέω, αλλά στις φόρμες. Αυτοί βγήκαν στο εξωτερικό με κίτρινα παντελόνια και μπλε  πουκάμισα», είπε ανάμεσα στα άλλα.

Αναρωτήθηκε, δε, τι είδους διαπραγματεύσεις γίνονται όταν στα 100 μέτρα από το σπίτι του, στη Στυλίδα, υπάρχουν γονείς που δεν έχουν να δώσουν στα παιδιά τους ένα κουλούρι.

Ερωτηθείς για τις εξαγγελίες Τσίπρα για τα βουλευτικά αυτοκίνητα, είπε ότι έπρεπε να κόψει τις αποζημιώσεις των βουλευτών κατά 50% και να μηδενίσει την επιχορήγηση στα κόμματα της Βουλής, ενώ υπογράμμισε πως αυτό αποτελεί πάγια θέση του.

Ταυτόχρονα, άφησε να εννοηθεί ότι σύντομα θα γίνουν νέες εκλογές, καθώς τόνισε πως δε θα αργήσει η ώρα να μπει το κόμμα του στη Βουλή, ενώ υπενθυμίζεται ότι στις τελευταίες εκλογές πήρε 109.000 ψήφους.

www.crashonline.gr


Niki Giannoulidou