0
Δημοσιεύτηκε 28 Ιούλ 2013, 11:37   /   ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
 
 

Άρωμα παράδοσης στο πανηγύρι του Αχλαδίου!

Στην πλατεία του Αχλαδίου ανήμερα του Αγ.Παντελεήμονα πραγματοποιήθηκε το λαϊκό πανηγύρι που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αχλαδιωτών «Το Χρυσάμπελο (Κούμπαο)».
Πάνω από χίλια άτομα βρέθηκαν στην πλατεία του χωριού ,σε μια υπέροχη καλοκαιρινή βραδιά που μας θύμισε την όμορφη ελληνική παράδοση!

Η βραδιά περιελάμβανε πρόγραμμα δημοτικής και λαϊκής μουσικής από την ορχήστρα του Νίκου Μούτσελου από το Βόλο και παραδοσιακούς χορούς από τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αχλαδιωτών και του Πολιτιστικού Σωματείου «Χοροστάτες» από τη Θεσσαλονίκη ενώ το πρόγραμμα των χορών επιμελήθηκαν οι χοροδιδάσκαλοι Απόστολος Σκρέκας και Γιώργος Κυροδήμος.

Ακολουθούν βίντεο με το καλωσόρισμα του Προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Αχλαδιωτών Π.Μαντζαβίνου ,την παρουσίαση της βραδιάς από την Αντιπρόεδρο Γιάννα Μπούρα,το χοροδιδάσκαλο του Συλλόγου Γιώργο Κυροδήμο ,ενώ εκ μέρους του Δήμου Στυλίδας μίλησε ο Αντιδήμαρχος Ι.Χρονόπουλος.

Και βέβαια πολλά βίντεο από το μουσικοχορευτικό κομμάτι της βραδιάς !

Μπράβο στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αχλαδίου που διοργάνωσε το πανηγύρι και κατάφερε για άλλη μία φορά να αναδείξει το μεγαλείο της ελληνικής παράδοσης!
 

 


Niki Giannoulidou