0
Δημοσιεύτηκε 16 Μάι 2022, 23:53   /   ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
 
 

Δελτίο Τύπου του Συλλόγου Μικρασιατών Αν.Φθιώτιδας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

         Με μεγάλη λαμπρότητα τελέστηκαν το Σάββατο 14 Μαΐου τα εγκαίνια των νέων γραφείων του Συλλόγου μας από τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ.κ. Συμεών, με την παρουσία του Υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταικούρα των βουλευτών Φθιώτιδας κ. Θεμιστοκλή Χειμάρα, κ. Γεώργιο Κοτρωνιά, κ. Ιωάννη Σαρακιώτη, του Αντιπεριφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Αθανάσιο Καρακάντζα, της Δημάρχου Στυλίδας κας. Βιργινίας Στεργίου και  των Αντιδήμαρχων Στυλίδας κ. Δημήτριο Ψάρρη και  κ. Χρήστο Αλεξίου. Παρόντες ήταν και οι επικεφαλείς των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ιωάννης Αποστόλου και κα. Ευαγγελία Καρκάνη και ο προέδρος της τοπικής κοινότητας Στυλίδας κ. Βασίλειος Χριστοδούλου, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, Δ.Σ & Μέλη Σωματείων και Συλλόγων του Δήμου και πλήθος κόσμου της πόλης.

Να ευχαριστήσουμε θερμά τα χορευτικά τμήματα της Ένωσης Μικρασιατών Λαμίας και του Συλλόγου Γυναικών Στυλίδας, την παραδοσιακή ορχήστρα του ωδείου της Ι.Μ Φθιώτιδας «Γερμανός ο Μελωδός» για τις όμορφες μουσικές με τις οποίες μας διασκέδασαν. Επίσης τις κυρίες μέλη και φιλές του Συλλόγου για τα υπέροχα εδέσματα που έφτιαξαν και προσέφεραν στον κόσμο. Όλους εθελοντές για τη βοήθειά τους.

Τους χορηγούς της εκδήλωσης: Δήμος Στυλίδας, Κάβα Καρακώστα Κοντού, Ζαχαροπλαστείο Κουφά, Ανδρίτσος Χριστόφορος, Ιωάννης Λάιος, Νίκος Μπαρούδας, Φουρνος Ζαρκαλή Καρακατσάνη, Photo Mixalopoulos, Αφοι. Πολυκράτη, οικοδομικά υλικά Καλόγηρος, Οινοποιείο Παλταδάκη.

Να ευχαριστήσουμε τον κ. Βαλεντίνο Στεφανή και το Π.Κ. Στυλίδας, τον διοικητή του Α.Τ. Στυλίδας κ Απόστολο Κατσίνα καθώς και τους υπαλλήλους των συνεργείων του Δήμου  για την αμέριστη βοήθειά τους για την πραγματοποίηση των εγκαινίων.

Σας ευχαριστούμε όλους που μαζί ξεκινήσαμε το νέο πιο λαμπρό κεφάλαιο στην ιστορία του Συλλόγου.

 

   Με τιμή

Το Δ.Σ. του Συλλόγου


Niki Giannoulidou