Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών
Μυρμιδόνες Στυλίδας • Αθλητικός Σύλλογος MMA

ΔΙΑΝΟΜΗ ΔΕΛΤΙΩΝ ΘΕΑΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΓΑ

Ο Οργανισμός Γεωργικών Ασφαλίσεων στα πλαίσια Προγράμματος δωρεάν διανομής εισιτηρίων θεάτρων, του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας (Λ.Α.Ε) ανακοινώνει ότι θα διανείμει συνολικά 100.000 Δελτία Θεάματος Ελεύθερης Επιλογής για παραστάσεις- συμπεριλαμβανομένων και των παιδικών – της θερινής θεατρικής περιόδου 2012 και της χειμερινής περιόδου 2012- 2013, οι οποίες θα δοθούν σε πόλεις όλων των νομών της χώρας.

Επίσης, καλεί όσους θεατρικούς επιχειρηματίες ενδιαφέρονται να συνάψουν σχετική σύμβαση με τον ΟΓΑ, να στείλουν το αργότερο μέχρι 20-7-2012.

1. Αίτηση- Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/86 στην οποία να αναφέρουν:

  • Τα πλήρη στοιχεία της επιχείρησης.
  • Την κανονική τιμή του εισιτηρίου πλατείας.
  • Την χρονική διάρκεια των παραστάσεων (ημερολογιακώς).
  • Αν ανήκουν στην Π.Ε.Ε.Θ.
  • Ποιος έχει την εκμετάλλευση της συγκεκριμένης επιχείρησης

2. Βεβαίωση αρμόδιας Δ.Ο.Υ. από την οποία να προκύπτουν οι τιμές των εισιτηρίων.

3. Αποδεικτικό υποβολής Γνωστοποίησης της αρμόδιας Δ.Ο.Υ. με το πρόγραμμα των

παραστάσεων σε περίπτωση περιοδείας (τίτλος έργου, ημερομηνίες, πόλεις). Επισημαίνεται ότι εφόσον κατά τη διάρκεια της περιοδείας, υπάρξει οποιαδήποτε μεταβολή στο πρόγραμμα, ο θεατρικός επιχειρηματίας υποχρεούται να αποστέλλει πριν την παράσταση , την τροποποιητική κατάσταση που υπέβαλε στη Δ.Ο.Υ. για την εν λόγω αλλαγή, στο φαξ της Αγροτικής Εστίας 210 3841602 .

4. Τα νομιμοποιητικά έγγραφα της εταιρείας, εφόσον η επιχείρηση λειτουργεί υπό εταιρική μορφή (ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, Α.Ε, Ε.Π.Ε, ΣΩΜΑΤΕΙΟ).

Οι επιχειρηματίες που είχαν συμβληθεί με τον ΟΓΑ το προηγούμενο έτος, και δεν έχει επέλθει οποιαδήποτε μεταβολή στη νομική μορφή ή στη διαχείριση της επιχείρησης δεν θα προσκομίσουν τα έγγραφα αυτά.

Οι ως άνω Αιτήσεις- Δηλώσεις, μπορούν να υποβληθούν είτε απευθείας στα γραφεία του Οργανισμού, είτε να αποσταλούν ταχυδρομικά, το αργότερο μέχρι 20-7-2012 (πρωτόκολλο ΟΓΑ ή σφραγίδα Ταχυδρομείου) στην κατωτέρω διεύθυνση:

ΠΡΟΣ:

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ (Ο.Γ.Α.)

ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

ΚΛΑΔΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ

Ταχ. Δ/νση: Πατησίων 30- 101 70 ΑΘΗΝΑ

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθημερινά 08:00 έως 14:00 στα τηλέφωνα:  2131519303 κα Φώτη , 2131519233 κα Μπερεδάκη

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
- Διαφήμιση -
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

- Διαφήμιση -
Stylida FM • Ραδιοφωνικός Σταθμός

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -