0
Δημοσιεύτηκε 18 Αυγ 2022, 12:31   /   ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
 
 

Εγκαινιάστηκε ο νέος χώρος του Συλλόγου Γυναικών Καραβομύλου “ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ”

Σύλλογος Γυναικών Καραβομύλου “ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ”
Με μεγάλη λαμπρότητα το Σαββάτο 22 Ιουλίου 2022 ο Σύλλογος Γυναικών Καραβομύλου “ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ” εγκαινίασε το νέο του χώρο που βρίσκεται στο παλιό Δημοτικό Σχολείο Καραβομύλου.
Τα εγκαίνια τέλεσε ο π.Εφραίμ Τριανταφυλλόπουλος Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος και νέος Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίου Βλασίου Στυλίδος και ο ιερέας της ενορίας μας π. Χρήστος Ζαρκαδούλας παρουσία του Βουλευτή κ. Γ. Κοτρωνιά των Αντιδημάρχων Χ. Αλεξίου , Κ. Χριστοδούλου, Ε. Μπούρχα, του προέδρου τοπικής κοινότητας Στυλίδας Β. Χριστοδούλου, του προέδρου της τοπικής κοινότητας Καραβομύλου Α. Χαρμαντζή, του επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης Γ. Αποστόλου, της Δημ. Συμβούλου της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης Ε. Καρκάνη, των Δημοτικών Συμβούλων, των εκπροσώπων Πολιτιστικών Συλλόγων της περιοχής, των μελών του συλλόγου μας και των κατοίκων της περιοχής.
Ευχαριστούμε θερμά τον αντιδήμαρχο του τομέα Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Χ. Καναπίτσα και τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Στυλίδας κ. Χ. Αλεξίου που από την πρώτη στιγμή ήταν κοντά μας και πίστεψαν σε εμάς .
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις κυρίες μέλη του Συλλόγου για τα υπέροχα εδέσματα που έφτιαξαν και προσέφεραν στον κόσμο και όλους τους χορηγούς – εθελοντές για τη βοήθειά τους.
Σας ευχαριστούμε όλους που μαζί θέσαμε την αφετηρία μιας λαμπρής πορείας του Συλλόγου .
Με τιμή
Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Niki Giannoulidou