Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, 2023
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών

Έκθεση ζωγραφικής στη γέφυρα της Αγ.Μαρίνας Στυλίδας

 
Μια όαση τέχνης στην ιστορική γέφυρα του ΆΙΦΕΛ στην Αγ. Μαρίνα ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ του Δήμου ΣΤΥΛΙΔΑΣ στο νομό Φθιώτιδας (ΑΡΧΑΙΑ ΦΑΛΑΡΑ).

30 καλλιτέχνες της Κεντρικής Ελλάδας στην 1η διοργάνωση που θ΄αρχίσει και θα τελειώσει στις 19 Αυγούστου παρέα με το μεγαλύτερο φεγγάρι του 2016.

Με εξήντα περίπου έργα ζωγραφικά, που θα έχουν σαν θέμα κυρίαρχο την γέφυρα –την φωτιά- τη θάλασσα και την πανσέληνο, κοντολογής αυτό είναι και ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΤΗΣ ΤΡΙΑΙΝΑΣ.

Οι καλλιτέχνες της ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ υποδέχονται τον επισκέπτη στην είσοδο της γέφυρας (κατασκευής ΑΙΦΕΛ) με έργα που ανήκουν στις νέες δημιουργίες των μελών του.

Η οργανωτική επιτροπή, με την ΣΤΗΡΙΞΗ του Δήμου Στυλίδας ευελπιστεί να δώσει την πρέπουσα λάμψη του γεγονότος. Αυτή η πρώτη διοργάνωση των καλλιτεχνών, έξω από τα ΤΕΙΧΗ της ΛΑΜΙΑΣ, ΕΝΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, πάνω στην ιστορική γέφυρα, κατασκευή ΑΙΦΕΛ , της ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ του ΔΗΜΟΥ ΣΤΥΛΙΔΟΣ, θα αρχίσει και θα τελειώσει την ίδια μέρα, 18 προς 19 Αυγούστου 2016.

Τα επίσημα εγκαίνια θα τελεστούν την ίδια μέρα από τον δήμαρχο Στυλίδας ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΓΚΛΕΤΣΟ. Η διοργανωτική επιτροπή, πού αποτελείται από τον ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟ, ΓΕΩΡΓΙΟ ΜΠΟΛΤΕΤΣΟ, ΝΙΚΗ ΒΛΑΧΟΥ και ΗΛΙΑ ΒΑΓΕΝΑ, έχει καταφέρει να εδραιώσει τον ρόλο της ως σημαντική οργάνωση, φιλοδοξώντας να εδραιωθεί στην συνείδηση των καλλιτεχνών και να φτάσει σε υψηλά επίπεδα διοργάνωσης. Το εικαστικό τοπίο αναβαθμίζεται και εμπλουτίζεται διαρκώς και η Κ. ΕΛΛΑΔΑ αποδεικνύει πως είναι μια περιοχή ζωντανή, δημιουργική και γεμάτη δύναμη και ενέργεια.

Όλο το δρώμενο, όπως είπαμε θα λάβει χώρα, πάνω στην γέφυρα. Τα έργα θα τοποθετηθούν στις 30 φωτισμένες κολώνες της γέφυρας και στο κεντρικό σημείο στο πλάτωμα της γέφυρας, θα στηθεί μια εστία φωτιάς, δημιουργώντας την ενωτική φωτεινή γραμμή μεταξύ γης και φεγγαριού. Πιστεύουμε ότι όλο αυτό το σκηνικό που θα στηθεί από την οργανωτική ομάδα, θα ικανοποιήσει τους επισκέπτες και τους καλλιτέχνες.

Το ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ αποστέλλεται προς όλους τους καλλιτέχνες της Κ. ΕΛΛΑΔΑΣ.

                 Η Οργανωτική Επιτροπή

 

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

Το debate των υποψηφίων Δημάρχων Στυλίδας

https://www.youtube.com/watch?v=W-0ulhGVnS4&ab_channel=Star%CE%9A%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1%CF%82
- Διαφήμιση -
Σκάρλας • Moto Service

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -
Kalantzis Bros • Αποφράξεις - Μεταφορές Λυμάτων