0
Δημοσιεύτηκε 31 Μάι 2022, 14:45   /   ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
 
 

Η εκδήλωση για την Άλωση της Κωνσταντινούπολης του Συλλόγου Μικρασιατών Αν.Φθιώτιδας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Το Δ.Σ του Συλλόγου μας με μεγάλη επιτυχία διοργάνωσε την Κυριακή 29 Μαΐου εκδήλωση αφιέρωμα στην Άλωση της Πόλης υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Φθιώτιδας και του Δήμου Στυλίδας.

Στην εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ.κ. Συμεών, ο Βουλευτής Φθιώτιδας κ. Γεώργιος Κοτρωνιάς, ο Αντιπερφερειάρχης Π.Ε. Φθιωτιδας κ. Αθανάσιος Καρακάντζας, ο Αντιπερφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Αλιευτικής Πολιτικής κ. Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος, η Δήμαρχος Στυλίδας κα. Βιργινία Στεργίου, οι Αντιδήμαρχοι κ. Δημήτριος Ψάρρης και κ. Χρήστος Αλεξίου, επικεφαλείς παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ιωάννης Αποστόλου και κα. Ευαγγελία Καρκάνη, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποντίων Φθιώτιδας, εκπρόσωποι Συλλόγων της περιοχής, μέλη και φίλοι του Συλλόγου.

Να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς της εκδήλωσης, το Ανθοπωλείο «Ανθοδιακόσμηση Εδέμ» της Κατερίνας Καβρέντζου που διακόσμησε τον χώρο και το φωτογραφείο Μιχαλόπουλος που κάλυψε φωτογραφικά την εκδήλωση.

Η υπόσχεση και το στοίχημα που βάλαμε φέτος ήταν η Ανατολική Φθιώτιδα να «γεμίσει» Μικρασία. Τα καλύτερα έρχονται.

 

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. του Συλλόγου


Niki Giannoulidou