0
Δημοσιεύτηκε 28 Αυγ 2014, 20:38   /   ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
 
 

Με επιτυχία οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Βαθύκοιλο

img 6624 ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΑΘΥΚΟΙΛΟΥ ΒΑΘΥΚΟΙΛΟ 3ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΑΘΥΚΟΙΛΟΥ
Ιδιαίτερη επιτυχία είχαν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Βαθύκοιλο, στα πλαίσια του 3ου Πολιτιστικού Φεστιβάλ Βαθυκοίλου 2014 που διοργάνωσε ο Εκπολιτιστικός του Σύλλογος. Πολύς ο κόσμος που παρευρέθηκε την πρώτη ημέρα των εκδηλώσεων, στη συνάντηση των χορευτικών τμημάτων και απόλαυσε μια βραδιά κυρίως δημοτικής παράδοσης αλλά και λαϊκής σε ένα πανέμορφο γλέντι…

Η Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Βαθυκοίλου κα. Κωστοπούλου Σταυρούλα, στον χαιρετισμό της ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους για την στήριξή τους ,καθώς επίσης και τους Συλλόγους που πλαισίωσαν την εκδήλωση. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν συμμετέχοντας το Χορευτικό του Μορφωτικού Ποντιακού Συλλόγου Κορινού «Ο Εύξεινος Πόντος» και το χορευτικό του Πολιτιστικού Συλλόγου Αχλαδίου «Το Χρυσάμπελο» (Κούμπαο).Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Βαθυκοίλου συμμετείχε με την χορευτική του ομάδα, φορώντας τις παραδοσιακές φορεσιές της περιοχής της Αετομηλίτσας και της Παναγιάς Κουτσούφλιανης (Τρικάλων), τους οποίους και ευχαριστεί για την παραχώρηση των φορεσιών αυτών. Αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα των συμπολιτών για την εμφάνισή τους, οι σύλλογοι αντάλλαξαν μεταξύ τους ευχές και αναμνηστικά δώρα.
Ο σύλλογος ευχαριστεί τον χοροδιδάσκαλό του Γιώργο Κυροδήμο για την υπομονή και επιμονή που δείχνει στην ομάδα του καθώς και την κα Ευτυχία Κυροδήμου που χάρη στις γνωριμίες που έχει μας εφοδιάζει με φορεσιές και πάντα βρίσκει λύσεις στα προβλήματα που προκύπτουν
.
Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε και η δεύτερη μέρα του φεστιβάλ με την μεγάλη συμμετοχή των παιδιών στα παιχνίδια και στο σπάσιμο της πινιάτας.
Ο σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει το κατάστημα «chraats” και την υπεύθυνη του καταστήματος κα Βλαχογιάννη Έφη για την συμμετοχή της στο φεστιβάλ με τις υπέροχες δημιουργίες της.
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την χορευτική ομάδα “Extrano Baila” από την Γλύφα και τον χοροδιδάσκαλο κο Αντωνίου Δημήτρη για τον «Λατινικό αέρα» που μας προσέφεραν.
Θερμό χειροκρότημα απέσπασε και η θεατρική παράσταση «Ψάρι στα χείλη» που ανέβασε η Πρωτοβουλία Νέων Πελασγίας. Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι συντελεστές που πλαισιώνουν την παράσταση είναι νέα παιδιά και ερασιτέχνες. Όταν άλλα παιδιά στην ηλικία τους βρίσκονται στις καφετέριες, τα παιδιά αυτά προσφέρουν στον τόπο μας την τέχνη αυτή. Τους ευχόμαστε λοιπόν να συνεχίσουν με το ίδιο κέφι και μεράκι .
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον κο Ηρακλή Κυροδήμο που με την έκθεση φωτογραφίας που παρουσίασε στην αίθουσα του σχολείου, έδωσε έναν άλλο χαρακτήρα στο φεστιβάλ που όλοι μας απολαύσαμε , αλλά και για την αγάπη του στη παράδοση και στον τόπο του που την εκφράζει με κάθε του δραστηριότητα.
Τέλος ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας που χωρίς τη δική τους συνδρομή θα ήταν δύσκολη η διεκπεραίωση των εκδηλώσεων.
Πακο Α.Ε, Agroinvest Α.Ε., Μωλιώτης (περιφράξεις,συρματοπλέγματα), Χαμηλοθώρη Μαύρα (πρατήριο Υγρών Καυσίμων), Σπυροκώστας Β. (έμπορος ελαιών),Νηρέας Α.Ε., Νίκου Ντίνος (φαρμακείο), “EXPRESS MARKET” Πελασγίας, Αφοί Παπακωνσταντίνου (Γλύφα), Χαρίκλεια Κατσαούνου.
Οι πιο μεγάλες ευχαριστίες βέβαια,αξίζουν στους αφανείς «ήρωες»-εθελοντές που είναι συνέχεια δίπλα μας και με την προσφορά τους κάνουν πραγματικότητα την διοργάνωση των εκδηλώσεων.
Και του χρόνου….

img 6622 ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΑΘΥΚΟΙΛΟΥ ΒΑΘΥΚΟΙΛΟ 3ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΑΘΥΚΟΙΛΟΥ

img 6621 ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΑΘΥΚΟΙΛΟΥ ΒΑΘΥΚΟΙΛΟ 3ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΑΘΥΚΟΙΛΟΥ

img 6623 ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΑΘΥΚΟΙΛΟΥ ΒΑΘΥΚΟΙΛΟ 3ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΑΘΥΚΟΙΛΟΥ


Niki Giannoulidou

 
Niki Giannoulidou