0
Δημοσιεύτηκε 16 Απρ 2015, 12:55   /   ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
 
 

Μουσικό ταξίδι με τον Σταύρο Σιόλα από την Πρωτοβουλία Νέων Πελασγίας

image1

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΝΕΩΝ ΠΕΛΑΣΓΙΑΣ

Για άλλη μία φορά, μέσα από την μουσική, θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε και να χαρίσουμε χαμόγελα στους μικρούς και μεγάλους φίλους μας.
Ο σκοπός απλά…δημιουργικός!!

Όλα τα έσοδα της μουσικής βραδιάς, θα διατεθούν για εργασίες ανακατασκευής, συντήρησης και επισκευής της παιδικής χαράς, στην περιοχή της Τραγάνας.
Για να κατορθώσουμε, να μεταμορφώσουμε έναν χώρο, όπου παιδιά και συνοδοί, θα έχουν την δυνατότητα να “εκφραστούν” δημιουργικά, και να καλύψουν με παιχνίδι τον ελεύθερο χρόνο τους, νιώθοντας απόλυτη ασφάλεια.

Το 2006 ξεχώρισε στο φεστιβάλ τραγουδιού Θεσσαλονίκης με το υποβλητικό τραγούδι του “Της Άρνης το νερό”, κερδίζοντας το 1ο βραβείο καλύτερου τραγουδιού και ερμηνείας, ενώ τον αγαπήσαμε ακόμη περισσότερο στο τραγούδι “Χωρίς εσένα”, ένα από τα πιο δημοφιλή τραγούδια στο ραδιόφωνο που συμμετείχε η Ελευθερία Αρβανιτάκη.

Ο Σταύρος Σιόλας και η παρέα του, θα ξεκινήσουν ένα μουσικό ταξίδι από το άλμπουμ ΔΙΟΔΙΑ, που έχει αγαπηθεί από ραδιόφωνα και κοινό!

Πρόκειται για ένα ανεπανάληπτο ταξίδι στην χώρα του χειροπιαστού και του απτού, “εκεί όπου όλα συμβαίνουν” – την κομβική στιγμή που καλείσαι ν’ αλλάξεις ζωή, ταυτότητα, έρωτες, χρόνο,χώρα και παρόν…για να βιώσεις, καθ’ οδόν την αλλαγή, που απλά συμβαίνει, φτάνει να την θέλεις, αφού στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν ΔΙΟΔΙΑ.

Φυσικά δε θα λείπουν αγαπημένα τραγούδια από το έντεχνο, λαϊκό και διεθνές ρεπερτόριο, σε ένα πρόγραμμα διαμορφωμένο για αυτήν την βραδιά!!


Niki Giannoulidou