0
Δημοσιεύτηκε 30 Ιούν 2017, 17:21   /   ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
 
 

Μουσικοχορευτική Εκδήλωση στο Γηροκομείο Στυλίδας

img 4984 ΣΤΥΛΙΔΑ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Ιουνίου το απόγευμα στο ομορφό και καταπράσινο προαύλιο του Ιδρύματος της Ιεράς Μητροπόλεως μας “Αργύρη Πετρή – Στέγη Γερόντων Στυλίδος” η συναυλία παραδοσιακής μουσικής που συνδιοργάνωσαν η μεικτή χορωδία του Ιερού Ναού Αγίων Αποστόλων Λαμίας και η χορωδία του Συλλόγου Γυναικών Στυλίδος.

img 4987 ΣΤΥΛΙΔΑ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ
        Οι δυο χορωδίες παρουσίασαν μια σειρά παραδοσιακών τραγουδιών απ’ όλη την Ελλάδα και καταχειροκροτήθηκαν από τους παρισταμένους επισκέπτες αλλά και τους γέροντες και το προσωπικό του Ιδρύματος.

img 4988 ΣΤΥΛΙΔΑ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ
       Κατά τη διάρκεια της εκδηλώσεως χαιρετισμό απηύθυναν ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως Αιδεσιμολ. Πρωτ. π. Νεόφυτος Ραφαηλίδης, ο Δήμαρχος Στυλίδος κ. Απόστολος Γκλέτσος, ο χοράρχης κ. Ευθύμιος Τσούμας, και η κ Σταματίου τρόφιμος, η οποία απήγγειλε ποιήματα και ανέγνωσε πεζά κείμενα.

img 4983 ΣΤΥΛΙΔΑ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ
       Στο τέλος της εκδηλώσεως οι γέροντες γεμάτοι χαρά και κέφι χόρεψαν παραδοσιακά τραγούδια και δυο από τους τροφίμους τραγούδησαν ηπειρώτικα και νησιώτικα τραγούδια.

img 4990 ΣΤΥΛΙΔΑ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ
        Η όμορφη Εκδήλωση έκλεισε με πλούσιο κέρασμα προς όλους προσφορά του συλλόγου Γυναικών Στυλίδος.

Πηγή imfth.gr


Niki Giannoulidou

 
Niki Giannoulidou