0
Δημοσιεύτηκε 9 Σεπ 2013, 23:53   /   ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
 
 

Νέα δημιουργική χρονιά για μικρούς και μεγάλους στα Εικαστικά Εργαστήρια Δ.Λαμιέων

εικαστικα εργαστηρια δημου λαμιεων

Έναρξη μαθημάτων 1/10/2013 . Από 15 Σεπτεμβρίου 2013 ξεκινούν οι εγγραφές στα Εικαστικά Εργαστήρια

Τα Εικαστικά εργαστήρια του Δήμου Λαμιέων συνεχίζοντας τη μακρόχρονη πλέον πορεία τους (από το 1999) στο χώρο της εκπαίδευσης και παραγωγής Τέχνης στην πόλη μας, ξεκινούν τη σπουδαστική χρονιά 2013-2014 με εμπλουτισμένα εκπαιδευτικά προγράμματα και καλούν μικρούς και μεγάλους να παρακολουθήσουν νέους κύκλους σπουδών σε πολλά και ενδιαφέροντα τμήματα στο χώρο των εικαστικών αλλά και εφαρμοσμένων Τεχνών. Θα διδάξουν με μεράκι και γνώση έμπειροι εκπαιδευτές-καλλιτέχνες σε ολιγομελή τμήματα όλων των ειδικοτήτων.
Συνολικά θα λειτουργήσουν τα εξής τμήματα: ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ (ΧΡΩΜΑ & ΣΧΕΔΙΟ) * ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ * ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΑΣΚΤ * ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ (ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ & ΤΕΧΝΙΚΕΣ) * ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ (ΕΦΑΡΜΟΓΗ & ΘΕΩΡΙΑ) * ΞΥΛΟΓΛΥΠΤΙΚΗΣ * ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ * ΑΚΟΥΑΡΕΛΑΣ * ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ & ΤΕΧΝΗ) * ΚΕΡΑΜΙΚΗΣ * ΔΕΡΜΑΤΑΤΙΝΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΩΝ * ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΚΙΩΝ (ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΦΙΓΟΥΡΑΣ) * ΜΙΚΤΩΝ ΥΛΩΝ (ΧΡΩΜΑ & COLLAGE) * COMIC * ΜΑΡΙΟΝΕΤΑΣ (ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΥΚΛΑΣ) * ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ *

Διάρκεια μαθημάτων: Τα μαθήματα διαρκούν από 1-10-2013 έως 31-5-2014 και απευθύνονται σε ενήλικες, εφήβους και σε παιδιά άνω των 4 ετών Τα Εργαστήρια έχουν τη δυνατότητα να πιστοποιούν τη φοίτηση καθώς και την επάρκεια της εκπαίδευσης των σπουδαστών.

Επισημαίνεται ότι στις εγγραφές γίνονται οικονομικές διευκολύνσεις σε ειδικές κατηγορίες.

-Στα πλαίσια του εκπαιδευτικού ρόλου των Εικαστικών Εργαστηρίων και καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς μπορούν να επισκέπτονται τα Εικαστικά Εργαστήρια τα σχολεία του διευρυμένου Δήμου Λαμίας προκειμένου οι μικροί μαθητές να ξεναγηθούν και να γνωρίσουν με δημιουργική συμμετοχή τη μίξη των χρωμάτων, τις έννοιες και τις εφαρμογές της ζωγραφικής στην Τέχνη.

– Η παραλαβή του νέου προγράμματος και οι εγγραφές γίνονται καθημερινά 10.00-13.00 & 18.00-21.00. – Αριστοτέλους 1, πλατεία Λαού, Λαμία , τηλ.: 22310 66066

MAG24.GR


Niki Giannoulidou