0
Δημοσιεύτηκε 2 Νοέ 2014, 20:52   /   ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
 
 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αχλαδιωτών δημιουργεί δυναμική “Ομάδα Γυναικών”

Άκρως ενθαρρυντική υπήρξε η προσέλευση γυναικών, σήμερα Κυριακή 2 Νοεμβρίου, στην έδρα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αχλαδιωτών, προκειμένου να συναποφασιστεί η συγκρότηση “Ομάδας Γυναικών” στα πλαίσια του υπάρχοντος πολιτιστικού συλλόγου.

Η συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Διοικητικού Συμβουλίου, με σκοπό τη διερεύνηση των προοπτικών και των δυνατοτήτων μιας τέτοιας ομάδας, αποδείχθηκε απολύτως επιτυχής. Oι κυρίες που προσήλθαν όχι μόνο αποδέχθηκαν το πλούσιο πρόγραμμα δράσεων που τους προτάθηκε, αλλά πρότειναν και οι ίδιες ενέργειες που προϋποθέτουν αναπτυγμένο αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και ευαισθησίας, όπως η παροχή βοήθειας σε ευπαθείς ομάδες.

Οι κυρίες της “Ομάδας Γυναικών”, μεταξύ άλλων, υιοθέτησαν την πρόταση να συναντιούνται κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα και, ως πρώτη εκδήλωση, να οργανώσουν χριστουγεννιάτικο μπαζάρ, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για κοινωφελή σκοπό.

Τέλος, στον χαιρετισμό της η Πρόεδρος του Συλλόγου Αχλαδιωτών “To Χρυσάμπελο (Κούμπαο)”, κα Γιάννα Μπούρα, καλωσόρισε τις δραστήριες γυναίκες στη νεοσυσταθείσα ομάδα, θέτοντας ταυτόχρονα ως κύριο και βασικό στόχο του συλλόγου, την ανάδειξη και την αξιοποίηση της παρουσίας, του ρόλου και του έργου των γυναικών του Αχλαδίου, τόσο στην τοπική, όσο και στην ευρύτερη κοινωνία της Ανατολικής Φθιώτιδας.


Niki Giannoulidou