0
Δημοσιεύτηκε 1 Ιούλ 2013, 13:10   /   ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
 
 

Πανηγύρι Αγίων Αναργύρων Γλύφας 2013

Προς τιμήν των πολιούχων του χωριού μας Κοσμά και Δαμιανού,των Αγίων Αναργύρων,έγινε με λαμπρότητα χθες η πανηγυρική δοξολογία της ομώνυμης εκκλησίας καθώς και η περιφορά της εικόνας των Αγίων.
 Την περιφορά της εικόνας πλαισίωσε η Δημοτική Φιλαρμονική Αταλάντης του Δήμου Λοκρών την οποία και ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία της στον εορτασμό μας.

Μετά την λειτουργία ακολούθησε το καθιερωμένο γλέντι στην παραλία του χωριού με πλήθος κόσμου να τιμά την εκδήλωση και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γλύφας με τους εθελοντές του να δουλεύει σκληρά για να φέρει εις πέρας την τόσο όμορφη γιορτή.

 Επίσης την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Τ.Κ.Γλύφας κ.Παπακωνσταντίνου Γεώργιος,ο αντιπρόεδρος κ.Τριαντόπουλος Βασίλειος,το μέλος κ.Τσιλαφάκη Μαρία καθώς και ο Λιμενάρχης Στυλίδος κ.Λιάκος Κυριάκος ,ο Λιμενάρχης Γλύφας κ.Καλαμίδας Στέφανος και ο Αντιδήμαρχος Λαμιέων κ.Ηλιόπουλος Σπύρος
 Την μουσική επιμελήθηκαν το συγκρότημα “Ανδριώτες” με τη συμμετοχή του τραγουδιστή Θανάση Γλυνού και ανέβασαν το κέφι στα ύψη μέχρι πολύ αργά τη νύχτα.
 Η συμμετοχή του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη και  ελπίζουμε να πέρασαν πάρα πολύ όμορφα.
Κατά τη διάρκεια της βραδιάς έγινε και κλήρωση με πολύ πλούσια δώρα.
Ευχόμαστε σε όλους να είναι καλά και του χρόνου να περάσουμε πάλι υπέροχα στο πανηγύρι της Γλύφας.

 


Niki Giannoulidou