Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών
Μυρμιδόνες Στυλίδας • Αθλητικός Σύλλογος MMA

Πανσέληνος Αυγούστου 2015: Οι εκδηλώσεις πολιτισμού σε όλη την Ελλάδα

panselinos-augoustou-2015-123967
Εκδηλώσεις σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους σε όλη την Ελλάδα διοργανώνει το υπουργείο Πολιτισμού ενόψει της Πανσελήνου του Αυγούστου, που είναι μία από τις εντυπωσιακότερες όλου του χρόνου.

Ειδικότερα, το Σάββατο 29 Αυγούστου, με αφορμή την αυγουστιάτικη Πανσέληνο το υπουργείο Πολιτισμού διοργανώνει εκδηλώσεις σε περισσότερους από 140 αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία σε όλη την Ελλάδα.

Από τον Έβρο έως την Κρήτη και από τη Ρόδο έως την Κέρκυρα οι επισκέπτες θα μπορέσουν να βρεθούν σε αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία με τη λάμψη της αυγουστιάτικης πανσελήνου και να συμμετέχουν σε μουσικές και θεατρικές παραστάσεις, ξεναγήσεις, εκθέσεις, προβολές ταινιών, παραστάσεις θεάτρου σκιών.

Για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια, φέτος θα είναι ανοιχτός για το κοινό έως και τα μεσάνυχτα και ο αρχαιολογικός χώρος του Σουνίου.

Ο αρχαιολογικός χώρος του Δίου θα παραμείνει ανοικτός για το κοινό με ελεύθερη είσοδο το Σάββατο 29 Αυγούστου, όλη την ημέρα έως τις 12:00 τα μεσάνυχτα. Ωστόσο, οποιαδήποτε εκδήλωση λάβει χώρα στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ολύμπου (όπως η προγραμματισμένη θεατρική παράσταση -μιούζικαλ “Η Μελωδία της Ευτυχίας” ), δεν εντάσσεται στις εκδηλώσεις Πανσελήνου 2015

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ / ΜΝΗΜΕΙΟ / ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
Αρχαιολογικός Χώρος (θέατρο) Φιλίππων Μουσική εκδήλωση με τη χορωδία της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών σε συνδιοργάνωση με την ΠΕ Καβάλας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 1ου Φεστιβάλ Via Egnatia 2015.
Αρχαιολογικός Χώρος (Αρχαία Αγορά) Θάσου Ο χώρος θα παραμείνει ανοικτός για το κοινό από 20:00 έως 24:00
Αύλειος χώρος Μουσείου Θάσου Ο χώρος θα παραμείνει ανοικτός για το κοινό από 20:00 έως 24:00
Αρχαιολογικό Μουσείο Δράμας Θα πραγματοποιηθεί μουσική εκδήλωση  με τίτλο “Μουσική Πανσέληνος” με το μουσικό σχήμα Σαφράν και έντεχνη μουσική με παραδοσιακά μουσικά όργανα. Συνδιοργανωτές είναι το μουσικό σχήμα Σαφράν και ο Δήμος Δράμας.  To μουσείο θα παραμείνει ανοικτό  από τις 20:00 έως 01:00.
Αρχαιολογικός χώρος Καλής Βρύσης Μουσική εκδήλωση έντεχνης λαϊκής μουσικής με το συγκρότημα ‘Harry Potter’ και συνδιοργανωτές τον Δήμο Προσοτσάνης, την τοπική κοινότητα, τον πολιτιστικό σύλλογο Καλής Βρύσης και την Αντιπεριφέρεια Δράμας. Ο χώρος θα παραμείνει ανοικτός για το κοινό από τις 20:00 έως 01:00.
Αρχαιολογικός χώρος Ακρόπολης Πλατανιάς Θα πραγματοποιηθεί αστροφυσική  παρατήρηση της πανσελήνου που διοργανώνεται από την Ένωση Ερασιτεχνών Αστρονομίας ‘ΠΗΓΑΣΟΣ‘ (και υπεύθυνο τον αστροφυσικό κ. Δογραμματσίδη Μιχάλη),  τον πολιτιστικό σύλλογο Πλατανιάς, τον Δήμο Παρανεστίου, την Αντιπεριφέρεια Δράμας. Ο χώρος θα παραμείνει ανοικτός  για το κοινό από τις 20:00 έως 01:00.
Βυζαντινό Κάστρο Διδυμοτείχου Ο χώρος θα παραμείνει ανοικτός για το κοινό από 20:00 έως 24:00
Αρχαιολογικός χώρος Ζώνης Δήμου Αλεξανδρούπολης Ο χώρος θα παραμείνει ανοικτός για το κοινό από 20:00 έως 24:00
Αρχαιολογικός χώρος Ιερού Μεγάλων Θεών στη Σαμοθράκη Ο χώρος θα παραμείνει ανοικτός για το κοινό από 20:00 έως 24:00
Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης (κήπος) Συναυλία έντεχνης ελληνικής μουσικής της Λιζέτας Καλημέρη. To μουσείο θα είναι ανοικτό για το κοινό από 16:00 έως 20:00.
Αρχαιολογικός χώρος Ρωμαϊκής Αγοράς Θεσσαλονίκης Ο χώρος θα παραμείνει ανοικτός για το κοινό από 20:00 έως 24:00. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν την έκθεση “Νέος και με υγείαν αρίστην” στην αίθουσα περιοδικών εκθέσεων του Μουσείου και την έκθεση “Άννη Καλτσίδου. Εικαστικές Διασταυρώσεις στη Ρωμαϊκή Αγορά της Θεσσαλονίκης.” στην Κρυπτή  Στοά και σε τμήμα του αρχαιολογικού χώρου.
Αύλειος Χώρος του Μουσείου των Βασιλικών Τάφων των Αιγών Συναυλία έντεχνης και παραδοσιακής μουσικής. Έναρξη εκδήλωσης: 21:30. Σε συνεργασία με τον Δήμο και την ΚΕΠΑ Βεροίας.
Αύλειος Χώρος του Βυζαντινού Μουσείου Βέροιας Μουσικοθεατρική παράσταση αναδρομής στην ελληνική μουσική.  Συμμετέχουν: Σολίστ: Τσολάκης Αθανάσιος, Ουρσουζίδου Χαρίκλεια, Ανδρεάδου Μαρία, Πιάνο: Γούτης Μιχάλης. Χορωδία: Μεικτό Φωνητικό Σύνολο. Έναρξη εκδήλωσης: 21:30. Σε συνεργασία με τον Δήμο και την ΚΕΠΑ Βεροίας.
Αρχαίο Θέατρο Μίεζας Μουσική εκδήλωση. Έναρξη εκδήλωσης: 21:30. Σε συνεργασία με τον Δήμο Νάουσας.
Αρχαιολογικός Χώρος Πέλλας Συναυλία με βιολί και πιάνο, με έργα κλασικού και μοντέρνου ρεπερτορίου. Με την Α. Κυπραίου και το Ζ. Ζαφειρίου. Ο χώρος θα παραμείνει ανοικτός για το κοινό από 8:00 έως 24:00.
Αρχαιολογικός Χώρος Έδεσσας Συναυλία με τη Νεανική Χορωδία και τα μουσικά σύνολα του Νέου Ωδείου Έδεσσας. Ο χώρος θα παραμείνει ανοικτός για το κοινό από 9:00 έως 24:00.
Παλαιά Μητρόπολη Έδεσσας Το μνημείο θα παραμείνει ανοικτό για το κοινό από 9:00 έως 22:30.
Αρχαία Στάγειρα Συναυλία σε συνεργασία με το Δήμο Αριστοτέλη, αφιερωμένη στον Βασίλη Τσιτσάνη με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννησή του και 31 από το θάνατό του. Το συγκρότημα “Μουσικές Διαδρομές” θα αναβιώσει συνθέσεις του τρικαλινού συνθέτη με πενταμελές μουσικό συγκρότημα. Ο αρχαιολογικός χώρος θα παραμείνει ανοικτός από τις 8:00 έως και 24:00.
Αρχαιολογικός χώρος Ακάνθου Μουσική εκδήλωση με τρίο εγχόρδων (κιθάρα, βιολοντσέλο, τζουράς). Διοργάνωση: Σύλλογος “Φίλοι Περιβάλλοντος Ιερισσού”. Ο χώρος θα παραμείνει ανοικτός για το κοινό από τις 08:00 έως 24:00.
Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού.  Το Μουσείο θα παραμείνει επισκέψιμο για το κοινό από 18:30 ως τις 21.30. Μουσική εκδήλωση με τον κιθαρίστα Γιάννη Ανδρόνογλου, ο οποίος θα ερμηνεύσει διάσημα έργα για σόλο κιθάρα των Ισπανών συνθετών Joaquin Rodrigo,  Isaac Albeniz, Francisco Tarrega καθώς και του Ιταλού Carlo Domeniconi. Επίσης, με τους συνεργάτες του (Αλέξανδρος Μπλέτσος: βιολί, Δημήτρης Ντάκας: bendir) θα ερμηνεύσει έργα και διασκευές του σε θέματα από την Ελληνική Μουσική Παράδοση.
Αρχαιολογικός χώρος Αμφίπολης Μουσική παράσταση σε συνεργασία με το Δ. Αμφίπολης: ”Θ. Μικρούτσικος, Α. Μάνου και Γ. Κότσιρας”
Αρχαιολογικός χώρος Αγγίστας Σερρών Ανοιχτή εκδήλωση στον αρχαιολογικό χώρο ”Villa Rustica” Αγγίστας Σερρών σε συνεργασία με την Αστική Εταιρία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με την επωνυμία ”Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΓΓΙΣΤΑΣ”.
Αίθριο Αρχαιολογικού Μουσείου Κιλκίς Παράσταση θεάτρου σκιών του Θεοδόση Βογιατζή με τίτλο “Ο Μέγας Αλέξανδρος και το καταραμένο φίδι” . Ο χώρος θα παραμείνει ανοικτός για το κοινό από τις 18:00 έως τις 24:00.
Αίθριο Αρχαιολογικού Μουσείου Κιλκίς Μουσική εκδήλωση από το καλλιτεχνικό σύνολο “η πόλις” σε συνεργασία με το Δήμο Κιλκίς.  Ο χώρος θα παραμείνει ανοικτός για οτ κοινό από τις 18:00 έως τις 24:00.
Θέατρο Πάρκου Λειβήθρων Μουσική παράσταση με μια φωνή και δύο κιθάρες. Τραγούδια για τον έρωτα και το φεγγάρι. Με τους Στάθη Μαρία, Κηπόπουλο Λευτέρη και Μπαρμπέρη Γιάννη στις 21:00. Συμμετέχει η Μικτή Χορωδία Λεπτοκαρυάς. Ο αρχαιολογικός χώρος των Λειβήθρων θα παραμείνει ανοικτός για το κοινό έως τις 24:00.
Αρχαιολογικός χώρος Πύδνας Μουσική παράσταση χορωδιών στις 21:00 με τίτλο “Ένα τραγούδι, μια ιστορία” από την Εταιρία Πιερικών Μελετών – Εστία Πιερίδων Μουσών, συνδιοργάνωση με το Δήμο Πύδνας – Κολινδρού υπό την αιγίδα του Αλεξάνδρειου Ιδρύματος. Ο αρχαιολογικός χώρος της Πύδνας θα παραμείνει ανοικτός για το κοινό έως τις 24:00.
Αρχαιολογικός χώρος Δίου Ο αρχαιολογικός χώρος του Δίου θα παραμείνει ανοικτός για το κοινό έως τις 24:00.
Σπηλαίο Πετραλώνων ” Στου φεγγαριού τις νότες” . Βραδιά έντεχνης ελληνικής μουσικής με το Φώτη Θεοδωρίδη, σε συνεργασία με το Δήμο Προποντίδας. Ο χώρος θα παραμείνει ανοικτός για το κοινό από τις 20:00 μέχρι την έναρξη της συναυλίας.
Πλατεία Παναγίας Κουμπελίδικης,Καστοριά Συναυλία με τη Μαρία Θωίδου και τους Drasta. Ο Ναός θα είναι επισκέψιμος για το κοινό πριν και μετά το πέρας της εκδήλωσης από 20:00 έως 1:00 π.μ.
Ι. Μ. Κοίμησης Θεοτόκου Τορνικίου  Μουσική εκδήλωση “Σταύρος Κουγιουμτζής. Δέκα χρόνια μετά” (Γεράσιμος Ανδρεάτος, Μανώλης Χατζημανώλης, Κ.Τέντογλου, Σ. Παπαλάμπρου, Μικτή χορωδία – Ορχήστρα ” ‘Αγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος”. Σε συνεργασία με το Δήμο Δεσκάτης.
Ι. Μ. Κοίμησης Θεοτόκου Τορνικίου Θεματικές ξεναγήσεις στο διώροφο καθολικό της Μονής από 20:00 έως 22:00
Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής Παρουσίαση και έκθεση εικαστικών έργων (δημιουργίες του θερινού εικαστικού εργαστηρίου του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών σε συνδιοργάνωση με την ΕΦΑ Κοζάνης), ώρες λειτουργίας 8:00 – 24:00
Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής, αύλειος χώρος Μουσικοχορευτική εκδήλωση “Μουσική και Χοροί στο Φεγγάρι”
Αίθουσα εκδηλώσεων και πολλαπλών χρήσεων του Αρχαιολογικού Μουσείου Αιανής Εγκαίνια της έκθεσης ψηφιδωτών έργων του Ν. Πιτσαλίδη. Η έκθεση περιλαμβάνει 38 έργα και θα διαρκέσει έως τα τέλη Οκτωβρίου 2015. Αποτελεί συνδιοργάνωση της ΕΦΑ Κοζάνης και του κ. Ν. Πιτσαλίδη, συντηρητή ψηφιδωτών, πρώην υπαλλήλου της 9ης ΕΒΑ Θεσσαλονίκης. Ώρες λειτουργίας 8:00 – 24:00
Αύλειος χώρος Παρηγορήτισσας – Μουσείο Γλυπτοθήκη Μουσική εκδήλωση με τοπικά μουσικά συγκροτήματα
Αρχαιολογικός χώρος Ελέας Μουσική Εκδήλωση με σύνολο κιθάρας. Συνδιοργάνωση με το Δήμο Σουλίου
Αρχαιολογικός χώρος ακρόπολης Μεγάλου Γαρδικίου Μουσική παράσταση σε συνεργασία με το Δήμο Ζίτσας, με έντεχνη ελληνική μουσική από το συγκρότημα “ΕΜΜΕΛΟΝ” στο άνω πλάτωμα της ακρόπολης. Ο χώρος θα παραμείνει ανοικτός από 20:00 έως 24:00.
Αρχαιολογικός χώρος Δωδώνης Ο χώρος θα παραμείνει ανοικτός από 20:00 έως 24:00.
Κάστρο Ιωαννίνων / Ακρόπολη Ίτς Καλέ Συναυλία “Αφιέρωμα στο έντεχνο ελληνικό τραγούδι με τον Ηλία Λιούγκο και τη Σοφία Αβραμίδου” σε συνεργασία με το Δήμο Ιωαννιτών.
Αρχαιολογικό Μουσείο Νικόπολης Το μουσείο θα παραμείνει ανοιχτό για το κοινό από 08:00 έως 22:00.
Κάστρο Φαναρίου (Φανάρι Καρδίτσας) Μουσική εκδήλωση αφιέρωμα στον Β. Τσιτσάνη από την κοινή χορωδία του 4ου Γυμνασίου και του 4ου Λυκείου Καρδίτσας με τη συνοδεία της  ορχήστρας από μουσικούς της πόλης  (μουσικό σχήμα “ΧΡΟΕΣ”)
Αρχαιολογικός χώρος ακρόπολης Φαρσάλων Μουσική εκδήλωση  σε συνεργασία με το Δήμο Φαρσάλων
Κάστρο Τρικάλων Μουσική εκδήλωση “Νότες Πανσελήνου στο Κάστρο Τρικάλων” με τραγούδια από Ομάδα Καλλιτεχνών της πόλης με τη συνοδεία ορχήστρας. Σε συνεργασία με το Δήμο Τρικκαίων.
Σπήλαιο Θεόπετρας Το σπήλαιο θα παραμείνει ανοιχτό για το κοινό από 21:00 έως 24:00.
Αρχαιολογικό Μουσείο Βόλου 1.Στην αίθουσα περιοδικών εκθέσεων του μουσείου στις 19:00 θα παρουσιασθεί έκθεση ενδυμάτων, κεραμικών, κοσμημάτων εμπνευσμένων από εκθέματα του Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου των μαθητών του Δημοτικού ΙΙΕΚ Βόλου. H έκθεση θα διαρκέσει έως τις 20 Σεπτεμβρίου 2015. 2. Στον αύλειο χώρο του μουσείου στις 21:00 θα δοθεί συναυλία “Έχει πανσέληνο απόψε….” με την καλλιτεχνική ομάδα Ζ. Κουκουσέλη, Ν. Παρθένη, Θ. Ματζίλη, Δ. Μπεφάνη, Κ. Αντωνακάκη και Ρ. Μέτα. Συνδιοργάνωση ΕΦΑ Μαγνησίας και Δήμου Βόλου
Κάστρο Αγίου Γεωργίου Κεφαλονιάς Μουσική εκδήλωση σε συνεργασία με την Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ (Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κεφαλονιάς) με τη συμμετοχή δύο δημοτικών χορωδιών και μουσικών οργάνων με αφιέρωμα σε Έλληνες Συνθέτες. Ώρα έναρξης 21:30.
Ενετικό Κάστρο Μπόχαλης Μουσική παράσταση “Τραγουδιστάδες τση Ζάκυθος” που θα συνοδεύεται από απαγγελία ποίησης σε συνεργασία της ΕΦΑ Ζακύνθου με την Π.Ε. Ζακύνθου και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μπόχαλης. Μουσική διεύθυνση – Ενορχήστρωση: Ιάκωβος Κονιτόπουλος, ώρα 22:00
Παλαιό Φρούριο Κέρκυρας, Χώρος “Βερσιάδας” Μουσική συναυλία σε συνεργασία με τη Φιλαρμονική Εταιρία “Μάντζαρος” και το Διεθνές Μουσικό Σωματείο “Gina Bachauer”. Ο χώρος θα παραμείνει ανοικτός για το κοινό μέχρι την 1:00 π.μ.
Αρχαιολογικός χώρος Στράτου (Αρχαίο Θέατρο) Mουσική εκδήλωση σε συνεργασία με το Δήμο Αγρινίου με τους καλλιτέχνες Φωτεινή Δάρρα και Δημήτρη Παπαδημητρίου
Αρχαιολογικός χώρος Πλευρώνα Ο χώρος θα παραμείνει ανοικτός για το κοινό έως 23:00
Κάστρο Ναυπάκτου H EΦΑ Αιτωλοακαρνανίας συνδιοργανώσει με το Εργαστήρι της Ειρήνης Ευαγγελάτου «Δρώντων Κάθαρσις» θεατρική παράσταση με τίτλο « Ευμενίδες… το Πάθος – Μάθος». Ο χώρος θα παραμείνει ανοικτός για το κοινό έως 23:00.
Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών Συναυλία Μικτής Χορωδίας Πολυφωνικής Πάτρας (αφιέρωμα στα 90 χρόνια από τη γέννηση των συνθετών Μ. Χατζηδάκη και Μ. Θεοδωράκη)
Αρχαιολογικός χώρος Φρουρίου Ρίου Στο θεατράκι του κάστρου, στις 20:00, θα πραγματοποιηθεί αφιέρωμα στην ελληνική μουσική με ορχήστρα από τέσσερα μαντολίνα και ένα πιάνο.
Κάστρο Πάτρας Ξεναγήσεις στον αρχαιολογικό χώρο κατά τις πρώτες βραδινές ώρες από αρχαιολόγους της Εφορείας και προβολή αρχαιολογικής ταινίας.
Αρχαιολογικός Χώρος Ολυμπίας, Αίθριο Μουσείου Ιστορίας Ολυμπιακών Αγώνων της Αρχαιότητας (Παλαιό Μουσείο – Σύγγρειον) Συναυλία εγχόρδων με το μουσικό σύνολο Χρώματα της Ήλιδας, υπό τη διεύθυνση του κ. Γιώργου Γκιτζίρη και θέμα «Αφιέρωμα σε Σύγχρονους Έλληνες Συνθέτες.  Ώρα έναρξης: 21.00. Η συναυλία οργανώνεται από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηλείας, σε συνεργασία με τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας.
Αρχαιολογικός χώρος Ολυμπίας Ο χώρος θα παραμείνει ανοικτός για το κοινό από 21:00 έως 1:00
Αρχαιολογικός Χώρος Κάστρου Χλεμούτσι Μουσική συνάντηση με τίτλο «Στο κάστρο το παλιό… όπως εκείνο τον παλιό καλό καιρό στου φεγγαριού το κάλεσμα». Η εκδήλωση οργανώνεται από την ΕΦΑ Ηλείας, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης και περιλαμβάνει: 1. Music for a while… Μουσική για τη ζωή και τον θάνατο στον έρωτα από τον Μεσαίωνα και την Αναγέννηση. Φωνή: Σουρμελή Λένα Τσέμπαλο: Βασίλης Λάζαρης 2. Μικτή Χορωδία Μυρτουντίων, Διεύθυνση: Σουρμελή Λένα, Πιάνο: Χρήστος Τσαντούλης, 3. Φιλαρμονική Λεχαινών «Ο Ορφεύς», Διεύθυνση: Κοτσορώνης Κωνσταντίνος, Ώρα έναρξης: 21.30. Ο χώρος θα παραμείνει ανοικτός για το κοινό από 20:30 έως και 00:30.
Κάστρο – Αρχαιολογικό Μουσείο Λαμίας 1.Μουσικό σχήμα με τους Χριστόφορο Μαλάτο (κιθάρα) και την Ειρήνη Τασούλα (τραγούδι) και ξεναγήσεις του κοινού στην περιοδική έκθεση αρχαιολογικών ευρημάτων “Καθ’οδόν…. Αρχαιότητες και Δημόσια Έργα στη Φθιώτιδα 2004-2014″. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Δήμο Λαμιέων. 2. Ομαδική υπαίθρια έκθεση ζωγραφικής του Ομίλου καλλιτεχνών Λαμίας ΑΡΤΙΟΝ στον περιβάλλοντα χώρο του Μουσείου (στο δυτικό προαύλειο). Η έκθεση θα περιλαμβάνει περί τα 30 έργα των καλλιτεχνών – μελών του Ομίλου. Ο χώρος θα παραμείνει ανοικτός για το κοινό 18:00 έως 1:00
Βυζαντινό Μουσείο Φθιώτιδας στην Υπάτη 1. Μουσικοχορευτική εκδήλωση με την χορευτική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Υπάτης “ΟΙ ΑΙΝΙΑΝΕΣ”. 2. Έκθεση ζωγραφικής του Βασίλη Σίμου με τίτλο “ΥΠΑΤΗ ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΓΗ: Ο τόπος, οι άνθρωποι, ο καλλιτέχνης” στον προαύλιο χώρο του Μουσείου. Τα 12 έργα του ζωγράφου στη συνέχεια θα εκτεθούν στον προθάλαμο του μουσείου έως το τέλος Σεπτεμβρίου.  3. Ξεναγήσεις του κοινού στις μόνιμες συλλογές του Μουσείου. Συνεργαζόμενοι φορείς: Δήμος Λαμίας, Πολιτιστικός Σύλλογος Υπάτης “ΟΙ ΑΙΝΙΑΝΕΣ”. Το μουσείο θα παραμείνει ανοικτό για το κοινό 19:00 έως 24:00
Αρχαιολογικό Μουσείο Αταλάντης Μουσική βραδιά με τους: 1. Μουσικό και Πολιτιστικό Σύλλογο “Χορωδία Αταλάντης” υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της κ. Αντιγόνης Κεπετζή. 2. Ανδρική χορωδία Αταλάντης ”Η Πρόοδος”  υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του κ. Γεωργίου Κοσμίδη. Συνεργαζόμενοι φορείς: Δήμος Αταλάντης, Μουσικός και Πολιτιστικός Σύλλογος “Χορωδία Αταλάντης”, Αντρική χορωδία Αταλάντης “Η Πρόοδος”.  ​Θα πραγματοποιηθούν ξεναγήσεις για το κοινό στην περιοδική έκθεση “Φυτά και Πολιτισμός στην Ιστορία της Ευρώπης” που φιλοξενείται στο Μουσείο έως 31.12.2015.
Το Μουσείο θα παραμείνει ανοικτό για το κοινό 19:00 έως 24:00
Αρχαιολογικό χώρος Πρόερνας – Νέο Μοναστήρι Μουσική συναυλία από ενδεκαμελές μουσικό συγκρότημα με επικεφαλής τον μουσικό και συνθέτη Παντελή Θαλασσινό. Συνδιοργάνωση με το Δήμο Δομοκού.  Ο χώρος θα παραμείνει ανοικτός για το κοινό 18:00 έως 1:00
Αρχαιολογική συλλογή Ελάτειας Μουσικό σχήμα δύο καλλιτεχνών (πλήκτρα, κιθάρα) του συγκροτήματος “Moonlight” και ξεναγήσεις του κοινού στην Αρχαιολογική Συλλογή που θα παραμείνει ανοικτή για το κοινό από 20:00 έως 23:00. Συνδιοργάνωση με το Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας.
Δημοτική πλατεία έναντι αρχαίου θεάτρου Χαιρώνειας Παράσταση “Ελένη” του Ευριπίδη & μουσικό δρώμενο με ανακατασκευασμένα μουσικά όργανα της αρχαιότητας (διοργάνωση Δήμου Λεβαδέων)
Αύλειος χώρος Αρχαιολογικής Συλλογής Θεσπιών Εκδήλωση έντεχνης μουσικής με τίτλο “Αυγουστιάτικο Φεγγάρι” (διοργάνωση Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων και του Πολιτιστικού Συλλόγου “Δημόφιλος”).
Αύλειος χώρος Αρχαιολογικού Μουσείου Σχηματαρίου Μουσική και ποιητική εκδήλωση με τίτλο “Αφιέρωμα στην Μουσική και στην Ποίηση” (διοργάνωση Πολιτιστικού Συλλόγου Σχηματαρίου “Γεώργιος Σχηματάρης”). Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει απαγγελία ποιημάτων γνωστών Ελλήνων ποιητών συνοδεία κιθάρας και πιάνου.
Αρχαιολογικό Μουσείο Χαιρώνειας Το μουσείο θα παραμείνει ανοικτό για το κοινό από 19:00 έως 22:00.
Αρχαιολογικός χώρος Ορχομενού (θολωτός τάφος Μινύου και αρχαίο θέατρο) Στο πάρκο έμπροσθεν του αρχαιολογικού χώρου Ορχομενού ο Δήμος Ορχομενού διοργανώνει εκδήλωση έντεχνης μουσικής. Ο χώρος θα παραμείνει ανοικτός για το κοινό 20:00 – 24:00.
Αρχαιολογικό Μουσείο Σχηματαρίου Το μουσείο θα παραμείνει ανοικτό για το κοινό από 19:00 έως 22:00.
Σπήλαιο Νύμφης Κορώνειας / Ανοικτό θέατρο Αγίας Τριάδας Βοιωτίας Προβολή για το σπήλαιο Νύμφης Κορώνειας, στο φως του φεγγαριού, με τη συνοδεία μουσικής. Ανοικτό θέατρο Αγίας Τριάδας. Σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο “Εννέα Μούσες”. ‘Εναρξη 21:00
Υπαίθριο θεατράκι των οδών Ευβούλου – Ερμού και Μελιδόνη (δίπλα στον αρχαιολογικό χώρο του Κεραμεικού – ο  χώρος θα είναι κλειστός για το κοινό) Μουσική εκδήλωση του συγκροτήματος “Μουσικά Εικονογραφημένα” με τίτλο “Μουσικές κινηματογραφικές ιστορίες στον Κεραμεικό” (Ν. Οικονομίδου – βιολί, Η. Παπαθανασίου – τσέλο και Κ. Χάρδας – πιάνο ακορντεόν)
Προαύλειος χώρος Αρχαιολογικού Μουσείου Βραυρώνας Βραδιά τζαζ με το σαξοφωνίστα Δημήτρη Βασιλάκη. Συνδιοργάνωση: Δήμος Μαρκοπούλου και ΕΦΑ Αν. Αττικής
Αρχαιολογικός χώρος Αμφιαραείου Ο χώρος θα παραμείνει ανοικτός για το κοινό από 8:00 έως 24:00
Αρχαιολογικός χώρος Σουνίου Ο χώρος θα παραμείνει ανοικτός για το κοινό έως 24:00
Νομισματικό  Μουσείο Μουσική εκδήλωση με τίτλο “Κατευθείαν Καρδιά – Καλοκαίρι” με την Ηρώ και τον Αδάμ Τσαρούχη, με jazz και swing διασκευές των ερμηνευτών. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 21:00 με την ευγενική υποστήριξη της εταιρίας “Μουσείων Εστίαση Α.Ε.”, του αναψυκτηρίου στον κήπο του Μουσείου.
Αρχαιολογικός χώρος Ιερού Ποσειδώνα στην Καλαύρεια του Πόρου Ρεσιτάλ πιάνου σε συνεργασία με τη Διεθνή Ακαδημία Πιάνου και το Δήμο Πόρου. Προσβάσιμη θα είναι μόνο η περιοχή γύρω από το φυλάκειο της εισόδου από 19:30 έως 23:00.
Αρχαιολογικό Μουσείο Πειραιά, αύλειος χώρος Λυρική Τραγωδία “Προμηθέας Δεσμώτης” του Π. Καρούσου. Διάρκεια εκδήλωσης 20:30 έως 23:00. Διοργάνωση: Ελληνοαμερικανικό Κέντρο Τεχνών
Αρχαιολογικός χώρος Αφαίας Αίγινας Χορευτική παράσταση από την ομάδα “Synergy of Art” υπό τη Sylvia Macchi. Ο αρχαιολογικός χώρος θα παραμείνει ανοικτός για το κοινό από 21:00 έως 24:00.
Κάστρο χώρας Κυθήρων και έκθεση οικοσήμων στο κτήριο Πυριτιδαποθήκης Ο χώρος και η έκθεση θα παραμείνουν ανοικτά με ελεύθερη είσοδο από 20:00 έως 24:00.
Αρχαιολογικός χώρος Ελευσίνας Συναυλία της Σαββίνας Γιαννάτου σε συνεργασία με το Δήμο Ελευσίνος στο πλαίσιο των Αισχυλείων. Προσβάσιμοι χώροι θα είναι μόνο τα Προπύλαια και η Ρωμαϊκή Αυλή από 20:30 έως 23:30.
Αρχαιολογικός χώρος Μυστρά, Πλάτωμα Κάτω Χώρας Μουσική εκδήλωση με το μουσικό σχήμα “ΧΟΕΣ”. Θα παρουσιαστούν έργα μεγάλων κλασικών συνθετών και γνωστές μελωδίες του έντεχνου ελληνικού ρεπερτορίου. Ο χώρος θα παραμείνει ανοικτός για το κοινό από 20:30 έως 24:00.
Κάστρο Καλαμάτας Θερινό σινεμά: προβολή της ταινίας ” Η φωνή του φεγγαριού” σε σκηνοθεσία Φρ. Φελίνι. Ώρα προβολής 21:00 με 23:00. Σε συνεργασία με τη Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας. Το Κάστρο θα παραμείνει ανοικτό για το κοινό από 20:00 έως 24:00.
Φρούριο Παλαμηδίου Μουσική εκδήλωση σε συνεργασία με το Δήμο Ναυπλίου και τη Φιλαρμονική Πολεμικού Ναυτικού. Ο χώρος θα παραμείνει ανοικτός για το κοινό από 21:00 έως 24:00
Αρχαιολογικός χώρος Μιδέας Μουσική εκδήλωση σε συνεργασία με το Δήμο Ναυπλίου, τη Χορωδία και Φιλαρμονική ΔΟΠΠΑΤ. Ο χώρος θα παραμείνει ανοικτός για το κοινό από 21:00 έως 24:00
Αρχαιολογικός Χώρος Τίρυνθας Μουσική εκδήλωση σε συνεργασία με το Δήμο Ναυπλίου και το συγκρότημα Εν Καρδία. Ο χώρος θα παραμείνει ανοικτός για το κοινό από 21:00 έως 24:00
Αρχαιολογικός Χώρος Ασίνης Μουσική εκδήλωση σε συνεργασία με το Δήμο Ναυπλίου και την Ορχήστρα Βαγγέλη Τρίγκα. Ο χώρος θα παραμείνει ανοικτός για το κοινό από 21:00 έως 24:00
Κάστρο Παραλίου Άστρους, (Πύργος Ζαφειρόπουλου) Μουσική εκδήλωση με τη συμμετοχή των μουσικών Στέλιου Κατσιάνη και Χρίστου Τσιαμούλη με θέμα “Μουσική των Κάστρων” στις 21:00. Παράλληλα θα παρουσιάζεται καθ’όλη τη διάρκεια της μέρας καλλιτεχνική έκθεση ζωγραφικής και φωτογραφίας με θεματολογία από το μεσαιωνικό Κάστρο του 1256. Σε συνεργασία με το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας.
Φρούριο Πύλου Από τις 21:00 έως τα μεσάνυχτα θα παραμείνουν ανοικτές οι εκθέσεις: “Βυθισμένα Ταξίδια, Ανθρώπινες εξερευνήσεις: Ίχνη Σημαίνοντα στις Θάλασσες της Πελοποννήσου” (Κτήριο Πασά),”Βυθισμένοι Οικισμοί Νότιας Πελοποννήσου” (Προμαχώνας Μακρυγιάννη Φρουρίου Πύλου), “Ο Βυθός διηγείται” (φωτογραφική έκθεση στην Ακρόπολη Φρουρίου Πύλου), “Κελιά ΒΚ2 και ΓΚ1″ (έκθεση καταδυτικού εξοπλισμού μουσειακού χαρακτήρα στην Ακρόπολη Φρουρίου Πύλου) και “Έκθεση του Γάλλου Φιλέλληνα Rene Puaux (Αρχοντικό Τσικλητήρα, Λιμάνι Πύλου).
Κάστρο Μυτιλήνης Ο χώρος θα παραμείνει ανοικτός για το κοινό από 20:00 έως 24:00
Φρούριο Μολύβου Ο χώρος θα παραμείνει ανοικτός για το κοινό από 20:00 έως 24:00
Φρούριο Μύρινας Μουσική εκδήλωση με ρεπερτόριο Χατζηδάκι-Θεοδωράκη από το μουσικό σχήμα του Δημήτρη Μαυράκη και τη χορωδία του Δήμου Λήμνου. Συνδιοργάνωση της Εφορείας με το Δήμο Λήμνου.
Αρχαιολογικός χώρος Πολιόχνης Μουσική εκδήλωση  από το μουσικό σχήμα της κ. Ευδοκίας Χατζηιωάννου με έθνικ μουσική, με αναφορές από το Παρίσι έως τη Σμύρνη.
Αρχαιολογικό Μουσείο Μυτιλήνης Το μουσείο θα παραμείνει ανοικτό για το κοινό από 20:00 έως 23:00
Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου Το μουσείο θα παραμείνει ανοικτό για το κοινό από 20:00 έως 23:00
Φρούριο Μήθυμνας Ο χώρος θα παραμείνει ανοικτός για το κοινό από 20:00 – 23:00
Αρχαιολογικός χώρος Θερμής Ο χώρος θα παραμείνει ανοικτός για το κοινό από 20:00 έως 23:00
Αρχαιολογικός χώρος Μέσων Λέσβου Ο χώρος θα παραμείνει ανοικτός για το κοινό από 20:00 έως 23:00
Αρχαιολογικός χώρος Εμποριού Χίου Μουσική βραδιά “Στου Φεγγαριού τις όχθες…” με τον Βασίλη Λέκκα, την Ερωφίλη και την Παιδική Χορωδία Χίου. Διοργάνωση Συλλόγου Καλαμωτούσων Χίου-Αττικής “ΑΞΑΝΕΜΟΣ – Γεώργιος Περαντάκος” με την υποστήριξη του  ΟΜΗΡΕΙΟΥ Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Χίου
Αρχαιολογικός χώρος Αρχοντίκι στα Ψαρά Μουσική βραδιά με συγκρότημα έντεχνης μουσικής
Βυζαντινό Μουσείο Χίου (Μετζητιέ Τζαμί) Ο χώρος θα παραμείνει ανοικτός για το κοινό από 21:00 – 1:00 πρωινή
 Το Παλάτι Ιουστινιάνι, το κτήριο της “Σκοτεινής Φυλακής” και το Συγκρότημα του Οθωμανικού λουτρού στο Κάστρο της Χίου Ο χώρος θα παραμείνει ανοικτός για το κοινό από 21:00 – 1:00 πρωινή
Αρχαιολογικό Μουσείο Βαθέος (Σάμος) Το μουσείο θα παραμείνει ανοικτό για το κοινό από 20:30 – 11:30
Αρχαιολογικό Μουσείο Πυθαγορείου (Σάμος) Το μουσείο θα παραμείνει ανοικτό για το κοινό από 20:30 – 11:30
Αρχαιολογικός χώρος Ηραίου (Σάμος) Ο χώρος θα παραμείνει ανοικτός για το κοινό έως 11:30
Αρχαιολογικό Μουσείο Αγ. Κηρύκου (Ικαρία) Το μουσείο θα παραμείνει ανοικτό για το κοινό από 20:30 – 11:30
Αρχαιολογικός χώρος αρχαίας ακροπόλεως Ρόδου  «Στο Αρχαίο Στάδιο με την Πανσέληνο του Αυγούστου». Σειρά μουσικών δρώμενων στο χώρο του Αρχαίου Σταδίου, με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής Ορχήστρας, των Χορωδιών, του Δημοτικού Ωδείου και μουσικών συνόλων του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου (ΔΟΠΑΡ). Συνδιοργάνωση ΕΦΑ Δωδεκανήσου – ΔΟΠΑΡ
Αρχαιολογικό Μουσείο Λέρου Μουσική εκδήλωση με παραδοσιακή μουσική στην αυλή του μουσείου. Το μουσείο θα παραμείνει ανοικτό για το κοινό από τις 08:00μ.μ. έως τις 11:00 μ.μ.
Αρχαιολογικός Χώρος Υρίων (Νάξος) “Στα Ύρια με πανσέληνο”. Συνδιοργάνωση ΕΦΑΚΥΚ-ΝΟΠΑΠΠΑ. Μία βραδιά με Μουσική, θέατρο και χορό στο αρχαίο Ιερό τη βραδιά με το ολόγιομο φεγγάρι του Αυγούστου.
Αρχαιολογικό Μουσείο Κέας (Κέα) Συναυλία με το Μουσικό Εργαστήρι Κέας, σε συνεργασία με τον Δήμο Κέας.
Κιόνια. Ιερό Ποσειδώνα (Τήνος) Μουσική εκδήλωση
Κάστρο Αντιπάρου (Αντίπαρος) “Νίκος Γκάτσος. Στο Κάστρο στη Γειτονιά Ονείρων”. Οργάνωση: Θεατρική ομάδα Ερωδιός -ΚΕΔΑ, Δήμος Αντιπάρου.
Αρχαιολογικό Μουσείο Πάρου Αφιέρωμα στο Νίκο Γκάτσο με τίτλο “Φύσα αεράκι φύσα με μη χαμηλώνεις ίσα με” Συμμετέχει η παιδική χορωδία Μαρουλλίας Κοντού  με τη σοπράνο Βαρβάρα Μπιζά κι ο τενόρος Γιάννης Καλύβας.
Αρχαιολογικό Μουσείο Σύρου Το μουσείο θα παραμείνει ανοικτό για το κοινό από 21:00 έως 24:00.
Αρχαιολογικό Μουσείο Κιμώλου Το μουσείο θα παραμείνει ανοικτό για το κοινό από 21:00 έως 24:00.
Αρχαιολογικό Μουσείο Μήλου Το μουσείο θα παραμείνει ανοικτό για το κοινό από 21:00 έως 24:00.
Αρχαιολογικό Μουσείο Μυκόνου Το μουσείο θα παραμείνει ανοικτό για το κοινό από 21:00 έως 24:00.
Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου Μουσικοχορευτική βραδιά αφιερωμένη στην παραδοσιακή αργεντίνικη μουσική (tango milongiero). Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από τη χορευτική ομάδα του Πανεπιστημίου Κρήτης στον κήπο του μουσείου.
Απτέρα «Ταξιδεύουμε με τα φτερά της Μουσικής και τους Vamos Ensemble».  Μουσική παράσταση  «Μέντα και κανέλα». Ώρα έναρξης 21.30. Ο χώρος θα είναι ανοικτός από τις 20.00. Ένα μουσικό ταξίδι, από μουσικές του σήμερα και του χθες της πατρίδας μας, στις μουσικές της Σμύρνης. Με το ιδιαίτερο ύφος του, τόσο στην μουσική εκτέλεση όσο και στην ενορχήστρωση, το Μουσικό Σύνολο “Vamos” ανακαλύπτει και αναδεικνύει κοινά χαρακτηριστικά φαινομενικά διαφορετικών μουσικών ιδιωμάτων. Από την Αθήνα και το Μάνο Χατζιδάκι, στην Σύρο και τον Πειραιά  του ρεμπέτικου, στην Κρήτη του Ερωτόκριτου, στην Λέρο με την “μπρατσέρα” και στην χαμένη πατρίδα της Σμύρνης με το Nihavent Oriental και το Εμβατήριο Φλόγα.
Ρόκκα Κισάμου Μουσική παράσταση  «Αφιέρωμα στον Μάνο Χατζηδάκη με τον Μίλτο Λογιάδη και μέλη της Ορχήστρας των Χρωμάτων».  Ώρα έναρξης 21.00.  Ο χώρος δεν είναι οργανωμένος και ως εκ τούτου παραμένει ανοικτός στο κοινό.
Αρχαιολογικός χώρος Μαλίων Στα πλαίσια εορτασμού των 100 χρόνων από την έναρξη των ανασκαφών στο ανάκτορο των Μαλίων, οι Εφορείες Αρχαιοτήτων Ηρακλείου και Λασιθίου σε συνεργασία με τη Γαλλική Αρχαιολογική Σχολή Αθηνών και τον Δήμο Χερσονήσου οργανώνουν στον αύλειο χώρο του Μινωικού Ανακτόρου Μαλίων τις εξής εκδηλώσεις:  1. Στις 18:30 θα πραγματοποιηθούν στον χώρο του «μικρού μουσείου» χαιρετισμοί από τους εκπροσώπους των Εφορειών, της Γαλλικής  Αρχαιολογικής Σχολής Αθηνών και του Δήμου Χερσονήσου και στην συνέχεια ομιλίες από την επίτιμη Έφορο Αρχαιοτήτων κ. Βίλλυ Αποστολάκου και τον κ. Martin Schmid, αρχιτέκτονα της Γαλλικής Σχολής που εργάστηκε πολλές δεκαετίες στα Μάλια. Θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση έμπροσθεν του «μικρού μουσείου». 2. Στις 21:30 θα δοθεί παράσταση αρχαίας ελληνικής τραγωδίας και συγκεκριμένα ο «Οιδίπους Τύραννος» του Σοφοκλή, από το θίασο των ViVi του σκηνοθέτη Τηλέμαχου Μουδατσάκη.
Αρχαιολογικός χώρος Κνωσού Ο χώρος θα παραμείνει ανοικτός έως τις 23:00
Αρχαιολογικός χώρος Γόρτυνας Ο χώρος θα παραμείνει ανοικτός έως τις 23:00
  Χώρος υποδοχής αρχαιολογικού χώρου Φαιστού (όχι το ανάκτορο) Ο χώρος θα παραμείνει ανοικτός έως τις 23:00
Αρχαιολογικός χώρος Μοναστηρακίου Αμαρίου Συναυλία και εκπαιδευτικό πρόγραμμα
Σπήλαιο Ιδαίο Άντρο Βραδιά παραδοσιακής ελληνικής μουσικής στον εξωτερικό χώρο του σπηλαίου.
ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ / ΜΝΗΜΕΙΟ / ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
Αρχαιολογικός χώρος Ολυμπιείου Μουσική εκδήλωση με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), ώρα έναρξης 21:00.
Αρχαιολογικός χώρος Κάστρου Βελίκας Μουσική εκδήλωση σε συνεργασία με το Δήμο Αγιάς
Σπήλαιο Πετραλώνων Χαλκιδικής “Όνειρο θερινής νυκτός” του Ουίλιαμ Σαίξπηρ. Θεατρική παράσταση της εφηβικής θεατρικής ομάδας του πολιτιστικού συλλόγου “Ο Φάρος” σε συνεργασία με το Δήμο Προποντίδας.
Αγορά των Κομπεταλιαστών (Δήλος)  «Να’ χα τον ουρανό χαρτί τη θάλασσα μελάνι » Μουσική βραδιά.
Συμμετέχουν : Γεράσιμος Ανδρεάτος και η χορωδία Μυκόνου του Πολιτιστικού Οργανισμού Γεώργιος Αξιώτης (Διεύθυνση χορωδίας κ. Τίνα Ψαλίδα) Συνδιοργάνωση ΕΦΑΚΥΚ – Δήμος Μυκονίων.
ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ / ΜΝΗΜΕΙΟ / ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
Ναός Απόλλωνα (Μητρόπολη Καρδίτσας)  Μουσική εκδήλωση με έντεχνη μουσική από τοπικό καλλιεχνικό σχήμα της πόλης της Καρδίτσας
Β΄ Αρχαίο θέατρο Λάρισας Μουσική εκδήλωση σε συνεργασία με το Δήμο Λαρισαίων
Αρχαιολογικός χώρος Φθιωτιδών Θηβών Νέας Αγχιάλου Στη Βασιλική Α΄ Αγίου Δημητρίου στις 21:00 θα δοθεί συναυλία “Λυρικές φωνές κάτω από την Πανσέληνο” με τις κ.κ. Κ. Αποστολοπούλου, υψίφωνο, Τζ. Χατζηδήμου, μεσόφωνο και Ν. Παπαδημητρίου, πιάνο,  σε συνεργασία με το Δήμο Βόλου.

econews.gr

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

Δήμος Στυλίδας: Πρόσκληση σε Ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας δημοτικής αρχής

ΔΗΜΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ Πρόσκληση σε Ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας δημοτικής αρχής (Άρθρο 67Α παρ.3 του Ν.3852/2010) Σας προσκαλούμε να προσέλθετε την 4η Μαρτίου,...
- Διαφήμιση -
Σκάρλας • Moto Service

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -
Kalantzis Bros • Αποφράξεις - Μεταφορές Λυμάτων