0
Δημοσιεύτηκε 21 Οκτ 2013, 09:03   /   ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
 
 

Πρωτοβουλία Νέων Πελασγίας: Νέοι που “διψούν” και δε σταματούν!Πρέπει να τους στηρίξουμε!

Έχουμε μιλήσει πολλές φορές για την καταπληκτική προσπάθεια που κάνει η Πρωτοβουλία Νέων Πελασγίας . Όπως φαίνεται η όρεξή και το μεράκι τους να αναδείξουν τον τόπο τους δε σταματάει ποτέ!Τα παιδιά της Πρωτοβουλίας Νέων Πελασγίας είχαν φτιάξει πριν από περίπου ένα χρόνο ένα βιντεάκι της περιοχής τους  με την πολύτιμη συνεργασία του Αθανασίου Τρεβλά από τη Στυλίδα .

Το βίντεο αυτό που ονομάζεται

“Γνωρίζοντας τον τόπο μας μέσα από τον αθλητισμό:Ανατολική Φθιώτιδα-Πελασγία”

συμμετέχει στο διαγωνισμό του ΣΚΑΪ και της LG “Life’s good.gr”

Παρακολουθείστε το


Διαβάστε τι αναφέρει στη σχετική της ανακοίνωση η Πρωτοβουλία Νέων Πελασγίας

“Γνωρίζοντας τον τόπο μας μέσα από τον αθλητισμό:Ανατολική Φθιώτιδα-Πελασγία”

Η συμμετοχή μας, σηματοδοτεί την αρχή ενός νεανικού εγχειρήματος, που στοχεύει μέσα από την κοινή προσπάθεια των νέων, στην ανάδειξη του τόπου τους και της πολιτιστικής κληρονομιάς και παράδοσης, μέσω του αθλητισμού. Η στήριξη της ενεργούς συμμετοχής των νέων, καθώς και της συμβολής τους για την βελτίωση των δομών που αφορούν τις νεανικές δραστηριότητες, με αντικείμενο τον αθλητισμό, ήταν το πλαίσιο, πάνω στο οποίο δομήθηκε, το σχέδιο, με τον τίτλο “Γνωρίζοντας τον τόπο μας μέσα από τον αθλητισμό: Ανατολική Φθιώτιδα-Πελασγία”. Με το σύνθημα, πώς “το μέλλον κάθε σύγχρονης κοινωνίας εξαρτάται ευθέως από το πόσο επενδύει στο μέλλον”, δηλαδή στους νέους, θέσαμε τις βάσεις υλοποίησης του προγράμματος.


Ψήφισε με SMS Στείλε LIFE (κενό) 17 στο 54260
2S Α.Ε Χρέωση 0,31€/SMS (με ΦΠΑ).
Γραμμή υποστήριξης SMS 2117700020.
Ψήφισε το video , βοήθησε τους συμπολίτες μας  να πάνε μέχρι τη Νότια Κορέα και γίνε κι εσύ υποστηρικτής της Πρωτοβουλίας Νέων Πελασγίας!

Niki Giannoulidou

 
Niki Giannoulidou