0
Δημοσιεύτηκε 2 Μαΐ 2017, 16:15   /   ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
 
 

Πρωτομαγιάτικη εκδήλωση στην Πελασγία από το “Βοήθεια στο Σπίτι”

magiatiko stefani 119 ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΠΕΛΑΣΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
<<ΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΙΑΝΑΝ ΓΕΡΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ….ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΓΟΡΙΑ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝΑΝΕ ΧΟΡΟ…Ο ΚΥΚΛΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΓΗ ΜΑΣ Θ’ΑΓΚΑΛΙΑΖΕ ΘΑΡΡΩ….>>Κάπως έτσι τελείωσε η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 28 Απριλίου στο ξενοδοχείο «ΤΑ ΠΥΘΑΡΙΑ» στην Πελασγία.

Μια εκδήλωση, που διοργανώθηκε από το <<ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ>> της Δημοτικής Ενότητας Πελασγίας και από τους Γιατρούς του Κόσμου, του καταυλισμού των Θερμοπυλών. Πολύτιμη ήταν η συμμετοχή του Νηπιαγωγείου Πελασγίας.

Παιδάκια κ Γιαγιάδες δημιούργησαν παρέα το Μαγιάτικο Στεφάνι. Τραγουδήσαμε, μιλήσαμε για το έθιμο και περάσαμε λίγες ώρες ευχάριστα και δημιουργικά!

Η συναναστροφή της Τρίτης ηλικίας με τα παιδιά μόνο χαρά μπορεί να προσφέρει και σαν πρόγραμμα το επιδιώκουμε πολύ συχνά με τις δράσεις μας!

Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Στυλίδας κ.Γκλέτσος, ο αντιδήμαρχος Πελασγίας κ.Αχινιώτης, η Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Πελασγίας κ.Τριανταφυλλοπούλου, η Σύμβουλος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ.Γλένη καθώς και η Σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής κ.Μιχαηλίδου.

Λιασκώνη Άννα

Υπεύθυνη Προγράμματος

<<Βοήθεια στο Σπίτι>> Πελασγίας
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ:

-ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΞΕΝΩΝΑΣ ¨ΤΑ ΠΥΘΑΡΙΑ¨-ΠΕΛΑΣΓΙΑ ΦΘ/ΔΟΣ

-ΝΑΤΖΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ/PERFECT PLANTS-ΑΛΜΥΡΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

-ΚΑΒΡΕΝΤΖΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ/ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑ

magiatiko stefani 004 ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΠΕΛΑΣΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ magiatiko stefani 010 ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΠΕΛΑΣΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ magiatiko stefani 066 ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΠΕΛΑΣΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ magiatiko stefani 100 ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΠΕΛΑΣΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ magiatiko stefani 136 ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΠΕΛΑΣΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

img 2137 ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΠΕΛΑΣΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ


Niki Giannoulidou

 
Niki Giannoulidou