0
Δημοσιεύτηκε 2 Μάι 2017, 16:15   /   ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
 
 

Πρωτομαγιάτικη εκδήλωση στην Πελασγία από το “Βοήθεια στο Σπίτι”


<<ΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΙΑΝΑΝ ΓΕΡΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ….ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΓΟΡΙΑ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝΑΝΕ ΧΟΡΟ…Ο ΚΥΚΛΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΓΗ ΜΑΣ Θ’ΑΓΚΑΛΙΑΖΕ ΘΑΡΡΩ….>>Κάπως έτσι τελείωσε η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 28 Απριλίου στο ξενοδοχείο «ΤΑ ΠΥΘΑΡΙΑ» στην Πελασγία.

Μια εκδήλωση, που διοργανώθηκε από το <<ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ>> της Δημοτικής Ενότητας Πελασγίας και από τους Γιατρούς του Κόσμου, του καταυλισμού των Θερμοπυλών. Πολύτιμη ήταν η συμμετοχή του Νηπιαγωγείου Πελασγίας.

Παιδάκια κ Γιαγιάδες δημιούργησαν παρέα το Μαγιάτικο Στεφάνι. Τραγουδήσαμε, μιλήσαμε για το έθιμο και περάσαμε λίγες ώρες ευχάριστα και δημιουργικά!

Η συναναστροφή της Τρίτης ηλικίας με τα παιδιά μόνο χαρά μπορεί να προσφέρει και σαν πρόγραμμα το επιδιώκουμε πολύ συχνά με τις δράσεις μας!

Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Στυλίδας κ.Γκλέτσος, ο αντιδήμαρχος Πελασγίας κ.Αχινιώτης, η Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Πελασγίας κ.Τριανταφυλλοπούλου, η Σύμβουλος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ.Γλένη καθώς και η Σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής κ.Μιχαηλίδου.

Λιασκώνη Άννα

Υπεύθυνη Προγράμματος

<<Βοήθεια στο Σπίτι>> Πελασγίας
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ:

-ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΞΕΝΩΝΑΣ ¨ΤΑ ΠΥΘΑΡΙΑ¨-ΠΕΛΑΣΓΙΑ ΦΘ/ΔΟΣ

-ΝΑΤΖΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ/PERFECT PLANTS-ΑΛΜΥΡΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

-ΚΑΒΡΕΝΤΖΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ/ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑ


Niki Giannoulidou