Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
Τσαντής • Πρατήριο Υγρών Καυσίμων

Αλωνίζουν οι διαρρήκτες στην Ανατολική Φθιώτιδα

diarrikthsΑνάστατοι είναι οι κάτοικοι της Ανατολικής Φθιώτιδας οι οποίοι ξυπνούν καθημερινά και μετρούν απώλειες από τις διαρρήξεις. Σπίτια, αποθήκες και όχι μόνο έχουν γίνει καθημερινός στόχος. Από τον Καραβόμυλο μέχρι τις Ράχες οι κάτοικοι είναι αφημένοι στις τύχες τους και μετρούν πληγές.

Το «μενού» των διαρρηκτών περιλαμβάνει τα πάντα. Μηχανάκια, αυτοκίνητα, διάφορα αντικείμενα από αποθήκες, μηχανές βαρκών και φυσικά σπίτια. Και ειδικά εξοχικά σπίτια που παραμένουν κλειστά επειδή οι κάτοικοι φοβούνται να έρθουν σε αυτά.

Ενδεικτικά αναφέρονται οι διαρρήξεις σε πέντε σπίτια στη Δροσιά Κουβέλας και τρία στην Παλιά Κουβέλα, όπου άδειασαν τα πάντα από τρόφιμα. Από αποθήκη στον Αχινό αφαίρεσαν λάδι και ελιές, ενώ χτες το βράδυ το γραφικό εκκλησάκι του Άη Γιάννη στην Κουβέλα έγινε και πάλι στόχος, αλλά αυτή τη φορά δεν κατάφεραν να σπάσουν το παγκάρι.

Οι κάτοικοι καταγγέλλουν την έλλειψη αστυνόμευσης στην περιοχή, το αποτέλεσμα της οποίας είναι να αλωνίζουν οι «ποντικοί» οι οποίοι τους αδειάζουν μέχρι και τα ψυγεία!

lamiastar.gr

 

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

Ζωντανή πλέον η μετάδοση των Δημοτικών Συμβουλίων του Δήμου Στυλίδας

ΔΗΜΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με σταθερό βηματισμό υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας. Πιστοί στις αρχές μας για ελεύθερη και αδιάκριτη ροή των πληροφοριών...
- Διαφήμιση -
Stylida FM • Ραδιοφωνικός Σταθμός

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -