0
Δημοσιεύτηκε 9 Ιούλ 2013, 08:10   /   ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
 
 

Αλωνίζουν οι διαρρήκτες στην Ανατολική Φθιώτιδα

diarrikthsΑνάστατοι είναι οι κάτοικοι της Ανατολικής Φθιώτιδας οι οποίοι ξυπνούν καθημερινά και μετρούν απώλειες από τις διαρρήξεις. Σπίτια, αποθήκες και όχι μόνο έχουν γίνει καθημερινός στόχος. Από τον Καραβόμυλο μέχρι τις Ράχες οι κάτοικοι είναι αφημένοι στις τύχες τους και μετρούν πληγές.

Το «μενού» των διαρρηκτών περιλαμβάνει τα πάντα. Μηχανάκια, αυτοκίνητα, διάφορα αντικείμενα από αποθήκες, μηχανές βαρκών και φυσικά σπίτια. Και ειδικά εξοχικά σπίτια που παραμένουν κλειστά επειδή οι κάτοικοι φοβούνται να έρθουν σε αυτά.

Ενδεικτικά αναφέρονται οι διαρρήξεις σε πέντε σπίτια στη Δροσιά Κουβέλας και τρία στην Παλιά Κουβέλα, όπου άδειασαν τα πάντα από τρόφιμα. Από αποθήκη στον Αχινό αφαίρεσαν λάδι και ελιές, ενώ χτες το βράδυ το γραφικό εκκλησάκι του Άη Γιάννη στην Κουβέλα έγινε και πάλι στόχος, αλλά αυτή τη φορά δεν κατάφεραν να σπάσουν το παγκάρι.

Οι κάτοικοι καταγγέλλουν την έλλειψη αστυνόμευσης στην περιοχή, το αποτέλεσμα της οποίας είναι να αλωνίζουν οι «ποντικοί» οι οποίοι τους αδειάζουν μέχρι και τα ψυγεία!

lamiastar.gr

 


Niki Giannoulidou