2
Δημοσιεύτηκε 4 Μαΐ 2017, 15:54   /   ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
 
 

Θ.Μπλούνας: “Σχετικά με το σημερινό δελτίο τύπου του δημάρχου Στυλίδας”

img 2357 ΣΤΥΛΙΔΑ ΘΑΝΟΣ ΜΠΛΟΥΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ !
 

“Δεν είχα πρόθεση να αντιπαρατεθώ με τον πανελλαδικά γνωστό για το βίο και την πολιτεία του αυτοδιοικητικό σταρ, αλλά προκλήθηκα και απάντησα με το χτεσινό έγγραφο-αίτημά μου προς το δήμο, που κοινοποίησα και στα ΜΜΕ. Η κοινοποίηση δεν αποσκοπούσε στο να διαφωτίσω με όσα έγραψα τους συμπολίτες μου (αυτοί με ξέρουν και τον ξέρουν…), αλλά τους εκτός Στυλίδας γνωστούς και φίλους μου, που τον είδαν σε τηλεοπτικό απόσπασμα να με κατηγορεί ωρυόμενος για «σκάνδαλα»!

Για ευκόλως εννοούμενους λόγους, δεν επιθυμώ και δεν σκοπεύω να εμπλακώ σε διάλογο με δελτία τύπου ή να συμμετέχω σε σόου φωνασκιών και χειροκροτητών, ρίχνοντας νερό στο μύλου του σπουδάρχη υποψήφιου περιφερειάρχη (!) και αδίστακτου συκοφάντη μου. Του πρότεινα να συζητήσουμε δημόσια (σε κάποιο τηλεοπτικό σταθμό παρουσία δημοσιογράφου κοινής αποδοχής και χωρίς άναρθρες κραυγές) περί σκανδάλων, συμπεριλαμβανομένων των προ εικοσαετίας «σκανδάλων» που κατήγγειλε αλλά και επί των ερωτημάτων των συμπολιτών μας, που έχουν σχέση με το αυτοδιοικητικό «έργο» και την «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» συμπεριφορά του στον δήμο. Οι κατηγορίες κα οι απειλές που εκτοξεύει κατά καιρούς δημόσια κατά των πρώην συνεργατών του, οι οποίοι αναφέρονται στο δελτίο τύπου, αλλά και πολλών άλλων «παθόντων» συνεργατών του και μη, που δεν αναφέρονται σ’ αυτό, αλλά είναι γνωστοί στην περιοχή μας, δεν με αφορούν.

Κατά τα άλλα περιμένω ακόμα να απαντήσει, όπως έχει θεσμική υποχρέωση, τόσο στο από 28.6.16 έγγραφό μου (αρ. πρωτ. δήμου 6897) με το οποίο ζητούσα εκ μέρους και άλλων δημοτών την ανέξοδη για τον δήμο επίλυση προβλημάτων που απασχολούν τους συμπολίτες μας και ιδίως τους ηλικιωμένους άντρες και γυναίκες, όσο και στο τελευταίο γραπτό αίτημά μου για το «έργο-σκάνδαλο» του δημαρχείου, που όπως δημόσια και ανερυθρίαστα υποστήριξε έγινε «με απευθείας ανάθεση» (!!!) και κόστισε εκατό εκατομμύρια. Ως τότε, από πλευράς μου ΤΕΛΕΙΑ και παύλα.-“

                                                                                                           Στυλίδα 5. 5. 2017

                                                                                                           Θάνος Μπλούνας

                                                                                                         π. Δήμαρχος Στυλίδας

                                                                                                                       (Μέλος υπό σύσταση συλλόγου

                                                                                                    εξυβρισθέντων, συκοφαντηθέντων και ξυλοκοπηθέντων  

                                                                                                                   Λαμίας και Ανατολικής Φθιώτιδας)


Niki Giannoulidou

 
Niki Giannoulidou