0
Δημοσιεύτηκε 5 Μαρ 2023, 20:38   /   ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
 
 

Θρήνος στη Στυλίδα για τον 55χρονο ελεγκτή Γιάννη Τζοβάρα

Βουβός ο θρήνος που απλώθηκε σε ολόκληρη τη Στυλίδα καθώς σήμερα το απόγευμα συνόδευσε στην τελευταία κατοικία τον 55χρονο Γιάννη Τζοβάρα, που εργαζόταν ως ελεγκτής στο μοιραίο intercity 62.

Άλλωστε κανείς δεν μπορούσε να απαντήσει  στην πληθώρα από τα ερωτηματικά των συγγενών  και των φίλων του, που παρά της αντίξοες καιρικές συνθήκες μιας και έβρεχε καταρρακτωδώς, βρέθηκαν στον Ι.Ν. Αγίας Αικατερίνης της Στυλίδας όπου τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία.

Όλοι μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για τον Γιάννη Τζοβάρα, ένα ζωντανό άνθρωπο που αγαπούσε τη δουλειά του, μα κυρίως ξεχώρισε για την προσφορά του συνολικότερα στην κοινωνία.

Παράλληλα ξεχείλιζε ο θυμός για τα θύματα αυτής τη τραγωδίας ζητώντας να εντοπιστούν και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι.

Εργαζόμενος στο intercity 62 , ο Γιάννης Τζοβάρας ταυτοποιήθηκε τα τελευταία εικοσιτετράωρα καθώς μαζί με τους συναδέλφους του εργαζομένους στην αμαξοστοιχία βρισκόταν στον ειδικό χώρο των εργαζομένων στα πρώτα βαγόνια.

Τα λόγια παρηγοριάς από τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας Συμεών, που χοροστάτησε στην ακολουθία,  ήρθαν να καλύψουν το βουβό θρήνο αλλά και τον πόνο των οικείων του, που μέσα και έξω από το ναό είχαν στα χείλη τους ένα ατέλειωτο γιατί.

thetoc.gr


Niki Giannoulidou