0
Δημοσιεύτηκε 14 Μαΐ 2014, 22:08   /   ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
 
 

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του 38χρονου σέρφερ από τη Σπαρτιά

serfer ΣΠΑΡΤΙΑ ΣΕΡΦΕΡ ΡΑΧΕΣ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΙΣΤΙΟΣΑΝΙΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥ ! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του stilida.com, περίπου στις 7.15 σήμερα το απόγευμα ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο Στυλίδας ότι στη θαλάσσια περιοχή των Ραχών όπου έπνεαν άνεμοι νότιοι -νοτιοδυτικοί 6 έως7 μποφόρ εξαφανίστηκε 38χρονος χειριστής ιστιοσανίδας από τη Σπαρτιά.

Άμεσα απέπλευσαν για την περιοχή το σκάφος του Λιμεναρχείου Στυλίδας,ένα ερασιτεχνικό σκάφος από τις Ράχες και μία λάντζα προς εντοπισμό του αγνοουμένου.Στο σημείο μετέβησαν επίσης για έρευνα από ξηράς τα χερσαία μέσα του Λιμεναρχείου Στυλίδας και των Λιμενικών Σταθμών Αγ.Κωνσταντίνου και Γλύφας.

Περίπου στις 8.40 μ.μ. ο χειριστής της ιστιοσανίδας αποβιβάστηκε με ασφάλεια μόνος του στο λιμάνι της Agroinvest στο Αχλάδι μεταφέροντας και την ιστιοσανίδα του .

Από όργανο του Λιμεναρχείου Στυλίδας διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία του και παραδόθηκε στους οικείους του.

stilida.com

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ – ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Έρευνα και διάσωση αγνοούμενου χειριστή ιστιοσανίδας στη Στυλίδα 

 

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Στυλίδας, για αγνοούμενο 38χρονο χειριστή ιστιοσανίδας  στη θαλάσσια περιοχή «ΡΑΧΩΝ» Φθιώτιδας.

Άμεσα υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.,  ξεκίνησαν έρευνες εντοπισμού του από πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. , το ερασιτεχνικό σκάφος «ΑΡΓΩ» Τ.Σ. 184, τη Λάντζα «ΛΕΩΝ» Ν.Σ. 43  καθώς και τρία περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ..

Λίγο αργότερα, ο 38χρονος χειριστής ιστιοσανίδας αποβιβάστηκε με ασφάλεια μόνος του στο λιμάνι «AGROINVEST» Αχλαδίου Φθιώτιδας .

Στον ανωτέρω συνεστήθη να μεταβεί προληπτικά στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας για ιατυρικό έλεγχο αλλά αρνήθηκε .

 


Niki Giannoulidou

 
Niki Giannoulidou